Selva, Mersinli misafirlerini ağırladı

Mersinin Edremit ilçesine bağlı Arpaçbahşiş kasabası sakinleri 27-28 Haziran tarihlerinde makarna sektörüne getirdiği yeniliklerle adından söz ettirmeyi sürdüren Selva Gıdanın üretim tesislerini gezdi.
Selva ve Groseri Market işbirliği ile düzenlenen geziye 5 ile 10 yaş arasındaki çocuklar velileriyle birlikte katıldı. Toplam 60 kişiden oluşan grup öncelikle Selva Gıda’nın Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan makarna üretim tesislerini gezerek, makarna üretim süreci, makarna pişirmenin püf noktaları ve sektörün genel yapısı gibi konular hakkında bilgi aldı. Fabrikadaki teknik gezinin ardından misafirlere genel bilgiler aktaran Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, müşteri odaklı bir firma olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.
Selva’nın fikir önderliğini yaptığı, Türk yemekleri ile makarnanın bir arada olduğu farklı lezzetleri tatma şansı da yakalayan misafirler, daha sonra Mevlana türbesini ziyaret etti. Ardından Konya turu yapan ve şehrin özel etli ekmeğini tadan misafirler Selva’nın misafirperverliğinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri