SELÜLİT TEDAVİSİNDE LİPOSTAR YÖNTEMİ

SELÜLİT TEDAVİSİNDE LİPOSTAR YÖNTEMİ

Selülit, birçok kadında görülen yaygın bir cilt problemidir. Özellikle diz üstü ve baldır bölgelerinde sık bir şekilde görülür. Vücuttaki yağ dokularının dengesiz dağılmasıyla ve doku sorunlarıyla alakalıdır. Halk arasında genel kanı fazla kiloların selülite neden olduğu olarak bilinse de, zayıf kadınlarda da selülit görülme oranı yüksektir. Selüliti etkilene birçok faktör vardır. Hormonlar, genetik izler, beslenme şekli, yaşam stili bu faktörlerden sadece birkaçıdır. Her ne sebeple meydana gelmiş olursa olsun, selülit izleri kadınların çoğunu mutsuz etmek için yeterlidir.

Selülitlerden kurtulmak için farklı yöntemler mevcuttur. Bu yöntemlerden en kolayı ve etkilisi adı verilen estetik operasyon türüdür. Bu uygulama sayesinde ağrı ve acı hissi yaşamadan selülitlerinize sonsuza kadar veda edebilirsiniz. Lipostar, selülitlerinizi kalıcı olarak gidermenin yanı sıra, bölgesel incelme, karın kaslarının sıkılaşması, kalça bölgesinin sıkılaşması, bacak içi kaslarının toparlanması gibi önemli etkilere de sahiptir.

için kullanılan ileri teknoloji lipostar cihazları, kas hücrelerini harekete geçirerek yağ yakımını ve vücut şekillenmesini sağlar. Üstelik bunların tamamını doğal yollarla gerçekleştirir. Bu nedenle ağrı ya da acı hisleri yaşanmaz.

Lipostar uygulamasını yaptırmadan önce mutlaka bir uzmana danışmanız gerekir. Çünkü bu uygulama bazı insanlar için risk taşımaktadır. Kalp hastaları, diyabet hastaları, böbrek rahatsızlığı olan kişiler, gebelik döneminde olan anne adayları, emzirmeye devam eden anneler ve bazı sağlık kriterlerini yerine getirmeyen kişiler bu uygulamayı yaptıramazlar.

Lipostar yöntemi, vücut sıkılaştırması gerçekleştirirken aynı zamanda bölgesel incelmeyi de sağlar. Yöntemin en hızlı sonuç verdiği bölgeler kalça ve göbek bölgesidir. Lipostar aynı zamanda kan devrimini de arttırarak sağlık açısından olumlu etkiler yaratır. Kan sirkülasyonunun artmasını manyetik enerji sayesinde gerçekleştirir.

Lipostar ve diğer estetik operasyonlar için tercih edeceğiniz merkezlerin ve kişilerin; güvenilir, işini bilen, konuyla ilgili eğitimli uzmanlar olduğuna emin olmak gerekir. Esstanbul ’da hizmet veren, deneyimli ve alanında uzman bir ekipten oluşan estetik merkezidir. Hem lipostar yönteminin uygulanmasında, hem de diğer estetik kaygılarınızın ortadan kaldırılmasında gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri