Selim Ay için duygusal maç

Konyaspor altyapısından yetişen ve yaklaşık 10 yıl yeşil-beyazlı formayı terleten Selim Ay, pazar günü duygusal bir 90 dakikaya çıkacak.

30 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında oynanan maçta yedek kulübesinde yer almış ve forma şansı bulamamıştı. 20 Nisan 2021 tarihinde Rize’de oynanan ve 5-3’lük Konyaspor’un mağlubiyetiyle sonuçlanan maçta ise görev almıştı.

Son dönemde sergilediği performansla göz dolduran deneyimli savunma oyuncusunun pazar günkü maçta sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor. Selim, Çaykur Rizespor formasıyla ligde 29 karşılaşmada forma giyerken 2 gol kaydetti. Çaykur Rizespor'un oyuncusu Selim Ay, takımı sezon başında hedeflenen yere doğru adım adım götüreceklerini söyledi.

Ay, takımın iyi gitmesinin daha önemli olduğunu altını çizerek, "Takım olarak şu an oturmuş durumdayız. Saha içi düzenimiz devam ettiği sürece bir iki maç kötü gider, daha sonra bu skora yansır. Bunun da yansıdığını düşünüyorum. İnşallah bu şekilde devam eder. Puan ve puanlar alarak Çaykur Rizespor'u sezon başında hedeflenen yere doğru adım adım götüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Hafta sonu eski takımı olan Konyaspor'a karşı oynayacaklarını hatırlatan Selim Ay, "Taraftarın önüne ilk defa çıkacağım. Benim için duyusal anlamda Konyaspor'un yeri ayrı. Konya'da alt yapından çıktım. Bir çok başarılara orda imza attım. Selim Ay olarak ligdeysem Konyaspor'un sayesinde. Hakkını yememek lazım. Sahaya çıktığınız zaman renklerin ve takımın bir önemi olmuyor. Böyle de olmak zorunda. Bu maçta da gol atarım ve puanla döneriz." dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri