Selim Ay: Gücümüzün farkındayız

Torku Konyasporlu futbolcu Selim Ay, "Takım olarak gücümüzün farkındayız ve en ufak bir endişemiz bulunmuyor. Gaziantepspor karşılaşmasını kazanarak toparlanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Ay, yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan kötü sonuçlarla istenmeyen bir duruma geldiklerini söyledi.

Bu hafta çok zor bir maça çıkacaklarını vurgulayan Ay, "Takım olarak gücümüzün farkındayız ve en ufak bir endişemiz bulunmuyor. Gaziantepspor karşılaşmasını kazanarak toparlanacağımıza inanıyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçta taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizi, bu hafta önceki haftalarda olduğu gibi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların da destekleriyle sahadan galip ayrılmak adına, elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ay, Gaziantepspor maçının hakemi Serkan Çınar ile ilgili, "Geçen sene Bucaspor maçında çok canımız yanmıştı ama aynı yönetimin devam etmeyeceği kanısındayım. Aynı şeylerin yaşanmayacağına inanıyorum. Hakemler hakkında çok fazla konuşmuyoruz. Aslında konuşmamız lazım ama konuşmuyoruz. Bu konuda konuşması gerekenler konuşuyor zaten" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri