Selçuk’un zor sınavı

Torku Selçuk Üniversitesi bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşıyor. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanacak.
TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin 15. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk olacak. Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Ali Rıza Bozokluoğlu, A Cenk Saraçoğlu, Metin Aksoyak hakem üçlüsü yönetecek.  Deplasmanda çok önemli bir maça çıkacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin tek hedefi zorlu Antep deplasmanından galibiyetle dönmek. Torku Selçuk Üniversite’nin İktisadi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu Kafile Başkanlığında Antep’te bulunan temsilcimiz takım olarak galibiyete kilitlenirken yönetim bu zorlu maçta takımı yalnız bırakmamak için Antep’te bulunuyor.
Başkan Yardımcısı Arıkoğlu Gaziantep Büyükşehir Belediye ile önemli ve bir o kadarda zorlu bir maça çıkacaklarını söylerken, “Bu maçtan iki takım içinde çok önemli ancak takımımız bu maça çok iyi hazırlandı. Bu zorlu maçta tek hedefimiz galibiyetle Konya’ya dönmek. Bundan sonraki maçlarımızı kayıpsız atlatarak sezon sonu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Mevcut kadromuzu takımımıza dahil ettiğimiz başarılı oyuncular ile güçlendirdik. Takımımızda sakat ve eksik oyuncumuz yok. İnşallah güzel bir mücadele ortaya koyarak bugün Antep’ten galibiyetle döneriz” diye konuştu. T2BL 2. Grupta günün programı ise şu şekilde: İTÜ- Hacettepe Üniversitesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Torku Selçuk Üniversitespor, Optimum TED Ankara Kolejliler-Başakşehir, Kepez Belediyespor- Beykoz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri