Selçuk’un zor maçı

Play-Off Final Grubu ilk devresinde taraftarını hüsrana uğratan Torku Selçuk Üniversitesi, bugün İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda 2. devre açılış maçında Hacettepe ile saat 18.00’de karşı karşıya gelecek

Türkiye Basketbol İkinci Ligi Play-Off Final Grubu’nun 1. devresinde 3 maçını da kaybeden Torku Selçuk Üniversitesi, bugün İstanbul’da 2. devre açılış maçında Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki zorlu mücadele saat 18.00’de başlayacak. Yozgat’ta oynanan maçlarda istenileni ortaya koyamayan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi’ni yenerek kalan maçlarına moralli çıkmak istiyor. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor.

2. Devreye moralli başlamak istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, “İlk yarıda istediğimiz sonuçları alamadık. Bugün ilk maçımızı Hacettepe karşısında vereceğiz. İlk maçta rakibimize yenilmiştik. Rövanşı almak istiyoruz. Takımda moraller yüksek. Herkes galibiyete inanmış durumda. İyi bir oyundan sonra hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
Özmeriç, “Zor maçların bizi beklediğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Ancak kötü bir başlangıç yaptık ve bu kötü gidişimizi son maça kadar sürdürdük. Selçuk Üniversitesi olarak oynayacağımız maçları kazanıp adımızı Beko Basketbol Ligi’ne yazdırmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Her şeyin bitmediğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Kürşat Turgut ise “Yozgat’ta istediğimiz sonuçlar alamadık. Ancak her şey bitmiş değil. Önümüzde daha maçlar var. Yönetim olarak takımımıza güvenimiz tam. Bu maçları kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.
Takım kaptanı İbrahim ve deneyimli oyuncu Volkan ise, Dezavantajlı olduğumuz gerçek ama şansımız halen sürüyor. İstanbul’da üç maçı da kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Takım olarak kenetlendik. İnşallah basketbol şansımız da yaver gider ve özellikle ilk maç olan Hacettepe maçını kayıpsız geçeriz. Bunu başarırsak önümüzü açacağımıza inanıyoruz dediler.   
İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda bugün başlayacak olan TB2L Final Grubu 2. Devre maçlarının programı şu şekilde: Bugün 18:00 Torku Selçuk Üniversitesi-Hacettepe Üniversitesi, 20:00 Trabzonspor Trabzon Basketbol - Olin Edirne Gençlik Yarın 17:00 Hacettepe Üniversitesi-Trabzonspor Trabzon Basketbol, 19:00 Olin Edirne Gençlik-Torku Selçuk Üniversitesi Pazar 16:00 Olin Edirne Gençlik-Hacettepe Üniversitesi, 18:00 Torku Selçuk Üniversitesi-Trabzonspor Trabzon Basketbol.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri