Selçuk'un yeni transferi King

Torku Selçuk Üniversitesi uzun zamandır üzerinde çalıştığı yabancı transferini sonlandırdı. Fransa liginde oynayan Bernard King yapılan anlaşmanın ardından Konya'ya geldi.

Basketbol 2. Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi uzun zamandır peşinde olduğu  3. yabancı oyuncusuna sonunda kavuştu. Sarı-mavililerin sözleşme imzaladığı yıldız basketbolcu Bernard King Konya'ya geldi. Bernard hemen sağlık kontrolünden geçerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Bernard King'in cumartesi günü oynanacak Göztepe maçında forma giymesi bekleniyor. Basın Sözcüsü Kerem Öten yabancı başarılı bir oyuncu transfer ettiklerini ve Play-Off maçlarında bu oyuncunun kendilerine büyük katkı yapacağına inandıklarını söyledi. Öten, “ Bernard King Fransa'da  oynadığı takımını ligde tuttu. İnşallah bizimle birlikte de şampiyonluk yaşacak.yönetim olarak yabancı oyuncu transferinde büyük çaba harcadık. Torku Selçuk Üniversitesi'ne yakışır bir oyuncu aldığımız inancındayım. İnşallah Bernard King ve diğer oyuncularımızla birlikte şampiyonluk çoşkusunu yaşarız” diye konuştu

GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Torku Selçuk Üniversitesinde ligin son maçında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıkları sürüyor Sarı-mavililer evinde oynayacakları normal sezonun son maçını kazanarak Play-Off maçlarına moralli ve avantajlı girmek istiyor. Basketbol İkinci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesi 34 haftalık lig maratonunu cumartesi günü sahasında oynayacağı Göztepe  maçı ile sonlandıracak..Hazırlıklarını Torku Arena’da yoğun bir tempoda sürdüren sarı-mavili ekipte, zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Temsilcimizde yeni transfer Bernard King de takımla beraber çalışmalara başladı. Ligde oynadığı son 5 maçı kazanarak iyi bir çıkış yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi evinde oynayacağı Göztepe maçı kazanarak ligi ilk 2 içinde tamamlamanın hesabını yapıyor. Ligde iyi bir hava yakaladıklarını belirten Antrenör Halil Üner “ Darüşşafaka karşısında çok kritik bir galibiyet aldık. İyi bir takıma sahibiz. Yeni yabancının da gelmemi ile tamamen şampiyonluğa kilitlendik. Cumartesi günü evimizde Göztepe ile zorlu bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile maçı kazanarak ligi ilk 2 içinde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu. Bernard King'in Göztepe maçında oynaması halinde yabancı oyunculardan birisi karşılaşmayı tribünden takip edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri