Selçukun yeni başkanı Süleyman Türk

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımının olağanüstü genel kurul toplantısı, Rektörlük Binasında gerçekleştirildi
Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’nın olağanüstü genel kurul toplantısı, Rektörlük Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda kulüp başkanı ve yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Takımımızı birinci lige çıkma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız” dedi. Tek listeyle gidilen genel kurulda Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Türk, Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü’nün başkanlığına seçildi. Ayrıca yeni yönetim kurulu listesi de belirlendi.
REKTÖR GÖKBEL’DEN TAM DESTEK
Kulübe hizmet veren ve destek olan geçmiş yönetimlere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Gökbel, “Cumartesi günü oynanacak Tire Belediyespor maçı, takımımızın birinci lige çıkma yolunda büyük önem arz ediyor. Ben de bu karşılaşmada takımımızın yanında yer almak istiyorum. Önümüzdeki her maçın birinci lig yolunda büyük önemi var. Oyuncularımıza şimdiden başarılar dilerken, yeni yönetim kurulunun uyum ve istikrar içinde bizlere yeni başarılar kazandırmasını temenni ediyorum” dedi.
HEDEF, DAHA BÜYÜK BAŞARILAR 
Görevi Fikret Kanat’tan devralan Süleyman Türk, “Öncelikli hedefimiz takımımızı birinci lige çıkarmaktır. Bu bir bayrak yarışıdır. Ekip çalışmasıyla kulübümüz bugüne kadar iyi yerlere geldi. Bundan sonra da oluşturulan yeni yönetimle daha büyük başarılar kazanmak için çalışacağız. Amacımız Konya ve Üniversitemizi basketbol alanında en iyi temsil etmektir” diye konuştu.
Kulübün Onursal Başkanı Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Kulüp Başkanı Prof. Dr. Süleyman Türk olurken, yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Doç. Dr. İbrahim Ercan, Ahmet Arıcı, Mehmet Aşçı, İbrahim Çınar, İbrahim Deresal, Mustafa Küçükmeral, Celalettin Yılmaz, Abbas Kılıç, Okay Tınkır, Muhammed Muzaffer Eğerci, Cemil Er, Murtaza Fedai, Tayfun Yenikaynak, Müfit Alyaz, Ahmet Karpuzoğlu, Hüseyin Sarıköse, Zeki Yıldız, Ali Öz, Zeki Çimen, Ali Arıkoğlu, Necati Sırıt, Hasan Özdemir, Yunus Derebağ, Mustafa Yapıcı, Mustafa Baykan, İsmail Kara, Mehmet Kart, Mehmet Horasanlı, Osman Hekimoğlu, İbrahim Dolapoğlu, Ahmet Ak, Cem Ünlüer, Yavuz Tezcan, Süleyman Küçüksucu, Memduh Oğuz, Musa Dilek, Ahmet Baydar, Sıtkı Korkmaz, Kemal Akgün, Mehmet Günbaş, Tarık Taşçı, Sıtkı Beşiktepe. Kulübün Onur Kurulu üyeleri ise Prof. Dr. Musa Özcan, M. Ali Atiker, Mehmet Köseoğlu, Mehmet Baykan, Ali Yeğin, Harun Aydın, Süleyman Işıkçeviren, Hilmi Kulluk, Ali Egemen, Faruk Meydan ve Abdüssettar Yarar’dan oluştu.
ÜNİVERSİTESPOR 10’DA 10 YAPMAK İSTİYOR
Öte yandan Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tire Belediye maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı Mavililer daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Torku Selçuk’ta önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 10’da 10 yapmak. İyi oyunculardan kurulu ve son dönemde form düzeyi sürekli artan bir takımla karşılaşacaklarını belirten Sarı-Mavili ekibin oyuncuları, “Zor bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz. Rakibimiz son dönemde önemli galibiyetler aldı. İyi bir seri yakaladılar ancak bizim de ligdeki konumumuz ve istikrarımız ortada. Kazanmak istiyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri