Selçuk’un tek hedefi galibiyet

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi, hafta sonu lider Hacettepe ile dış sahada oynayacağı kritik karşılaşmayı kazanmak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Sarı-Mavililer sabahları kondisyon ağırlıklı antrenman yaparken, öğleden sonra ise teknik, taktik ve topla çalışma yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Hacettepe karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan
Özmeriç, “Bu hafta deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacağız. Kadrosunda iyi oyuncular var. Zorlu bir maç olacak. Selçuk Üniversitesi olarak tüm tedbirlerimizi alacağız. İyi oynayıp, salondan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Kendi evimizde oynadığımız Trabzonspor maçında galibiyet adına çok istekli değildik. Rakibimiz pota altında kurduğu üstünlükle maçı kazandı. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç daha var. Lider Hacettepe ile oynayacağız. Trabzon karşısındaki hataları tekrarlamayıp Ankara’dan galibiyetle dönmek için mücadele edeceğiz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri