Selçuk’un iş zor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi ilk yarının son maçında sahasında ligin devlerinden Anadolu Efes’i ağırlıyor. Sarı mavililer iç sahada rakibi karşısında kazanmanın peşinde olacak.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi ilk yarının son maçında sahasında ligin devlerinden Anadolu Efes’i ağırlıyor. Sarı mavililer iç sahada rakibi karşısında kazanmanın peşinde olacak.

Beko Basketbol Lig’inde ilk yarı perdesi bu hafta oynanacak maçlarla kapanacak. Sarı mavili temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi ilk devrenin son maçında sahasında Anadolu Efes’i konuk edecek.

KÖTÜ GİDİŞ SON BULACAK MI?

Ligde uzun haftalardır galibiyete hasret olan sarı mavililer Mersin Büyükşehir Belediyespor maçında ortaya koyduğu oyun ile beğeni toplasa da sahadan galibiyet ile ayrılmayı başaramamıştı. Bu hafta ise Anadolu Efes’i ağırlayacak sarı mavililer sahasından galip ayrılarak ilk yarıya mutlu bir son ile veda etmek istiyor.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Yeni hocası Aziz Bekir ile ilk olarak Mersin BŞB maçına çıkan Selçuk Kartalları’nda sakatlıklar ise can sıkmaya devam ediyor. Tomas Delininkaitis’in halen tam olarak hazır olmadığı bilgisine ulaşılırken, geçtiğimiz haftaki maç sonrası Yunus Akçay’ın ağrılarının ise nüksettiği ifade edildi. Bu maçta oyuncuların forma giyip giyemeyeceği henüz belli değil.

ANADOLU EFES YENİLMİYOR

Bu arada sezona Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe mağlubiyetleri ile kötü bir başlangıç yapan Anadolu EEfes takımı son 12 maçta hiç yenilmedi. Hem iç sahada hem de dış sahada başarılı bir istatistik ortaya koyan Anadolu Efes’in Konya deplasmanında ise  neler yapabileceği merak ediliyor.

MAÇ GÜNÜ DEĞİŞTİ

Öte yandan sarı mavililerin Anadolu Efes ile mücadele edecekleri maçın saati değişti. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Torku Konya Selçuk Üniversitesi-Anadolu Efes maçı pazartesi günü saat 18:00’de oynanacak. Karşılaşma yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri