Selçuk’un inancı tam

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yöneticiler teknik heyet ve oyuncular yeni sezonda şampiyon olacaklarına inançları tam. Sarı-mavili ekipte herkes bu hedeften bir an olsun şaşmıyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin Trabzonspor’dan transfer ettiği Melih Kabakçı, geçen yıl Karadeniz takımında yaşadığı şampiyonluk sevincini bu kez Konya’da yaşayacağını söyledi. İyi bir takıma transfer olduğuna dikkat çeken Kabakçı, ‘Sezonun sona ermesinin ardından aralarında Torku Selçuk Üniversitesi’nin de olduğu birçok takımdan transfer teklifi aldım. Ancak gerek yönetimin transferdeki istekli tutumu gerekse de hocamızla yaptığım görüşmenin ardından tercihimi Konya’dan yana kullandım. Ancak benim buraya gelmemdeki daha önemli sebep, Üniversite taraftarıdır. Selçuk Üniversitesi önemli bir seyirci potansiyeline sahip. Bunu geçmiş yıllarda sıkça görme imkanı bulduk. Muhteşem taraftarımızın önüne çıkacağım günü iple çekiyorum. Sadece ben değil tüm yeni transferler aynı düşünceyi paylaşıyor’ dedi.

TB2L’de bu sezon zorlu bir grupta yer aldıklarını ancak şampiyonluk yolunda herkesten daha fazla iddialı olduklarını da söyleyen şutör oyuncu Melih Kabakçı, ‘TB2L her sezon daha fazla zorlaşıyor. Bunu geçen yıl net bir şekilde gözlemledik. Hem lig maratonu hem de finaller çok zorlu geçti. Bu ligde tecrübe önemli bir faktör. Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor’un kadrosunda yer almıştım. Takım olarak deneyimli isimlerden kurulu bir ekiptik. Bu sezon da Selçuk Üniversitesi’nde aynı ortam, aynı istek ve heyecan var. Hedefimiz kesinlikle Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek. Bunun için işi ilk günden sıkı tutuyoruz. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşacağız ve ben de Trabzon’dan sonra burada da mutlu sona ulaşıp kariyerime yeni bir başarı halkası ekleyeceğim’ diye konuştu.
Öte yandan Sarı-mavili ekipte yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Baş antrenör Ayhan Kalyoncu gözetiminde yapılan çalışmalarda oyuncular istekli tavırlarıyla dikkat çekiyor. Bu arada ekibimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla kısa bir tatil yapacak ve oyuncular yakınlarıyla hasret giderip yorgunluk atma imkanı bulacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri