Selçuk'un hedefi galibiyet

Üst üste aldığı galibiyetlerle moral bulan Selçuk Üniversitesi, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-mavililerde deplasmanda oynanacak Vestel maçının hazırlıkları sürüyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubunda mücadele eden Selçuk Üniversitesi’nde hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Vestel maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Baş Antrenör İsmail Beleş yönetiminde yapılan antrenmanlarda oyuncuların neşeli ve moralli olması yönetimin yüzünü güldürüyor.

Pertevniyal maçında haklı bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Pertevniyal maçı öncesinde hedefimiz kazanıp 4’te 4 yapmaktı. Taraftarımızın da muhteşem desteği ile maça çok iyi başladık. Özellikle bazı oyuncularımızın ekstra performansının etkisiyle kısa sürede farkı açtık. İlk yarının sonu ve ikinci yarının başında kısa süreli savunma zaafları yaşasak da hocamızın yerinde hamleleriyle farkın kapanmasının önüne geçtik. Farklı bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Aslında hücum ribauntlarında önceki maçlara oranla çok etkili olamadık. Biraz daha dikkatli olabilsek sonuç daha da farklı olabilirdi. Ancak bizim için kazanmak önemliydi. Son haftaların başarılı bir ekibine 17 sayı fark attık. Çok iyi gidiyoruz. İnşallah cumartesi günü de Manisa deplasmanında kazanıp 5’te 5 yapacağız. İlk yarının son maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi.
Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, son 4 haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını ve üst üste aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını söyledi. Yakaladıkları bu serinin ardından ligde 3. sıraya kadar çıktıklarını ve zirve yarışında var olduklarını gösterdiklerini ifade eden Beleş; “Hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne tekrar yükselmek için mücadele ediyoruz. Üst üste aldığımız sonuçlar ve yakaladığımız galibiyet serisi ile zirve yarışına yeniden ortan olduk. Lig’in son haftasında Manisa deplasmanında Vestel zorlu bir maça çıkacağız. Alacağımız galibiyetle üst üste 5 maçtan anlımızın akı ile çıkmış olacağız. Aynı zamanda ilk yarıyı moralli tamamlamış olacağız. Onun için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tek hedefimiz evimize istediğimz sonuçla dönmek. Bunu başaracak kalitede bir ekibiz ve istediğimiz alarak döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri