Selçuk’un hedefi 3’te 3

Ligin 3. haftasında Kepez Belediyesine konuk olacak sarı-mavili ekip zorlu maçı da kazanarak 3’te 3 yapmak amacında. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde moraller yüksek
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden ve sezona iyi bir başlangıç yapan sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Kepez Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İTÜ ve Gelişim Koleji’nden sonra ligin bir başka güçlü ekibi Kepez Belediyesi’ni yenmek isteyen ekibimizde morallerin oldukça yüksek olması dikkat çekerken, teknik kadro ve oyuncular galibiyete kenetlenmiş durumda. Sakatlıkları süren Murat Yolcu ve Cihad Şahin’in tedavileri sürerken, tüm takım Kepez maçını kazanmak için söz birliği yaptı.
Kepez karşısında zorlu bir sınav vereceklerine dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcıları’ndan Okay Tınkır, “Takım olarak şampiyonluk hedefiyle başladığımız sezona iyi bir giriş yaptık. Önce İTÜ’yü deplasmanda ardından da Gelişim Koleji’in içi sahada mağlup ettik. Hedefimiz bu seriyi üç maça taşımak. Bunun için de Kepez Belediyesi’ni yenmemiz gerekiyor. Hedefimiz galibiyet ve hazırlıklarımız bu paralelde sorunsuz bir şekilde devam ediyor” dedi.
KONYA GURUR DUYACAK
Torku Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli oyuncularından Hakan Üsküplü ise yaptığı açıklamada, ligde ilk iki haftayı galibiyetle kapattıklarını, bu sezon geçen seneden daha başarılı olmak istediklerini söyledi. Bu hafta oynayacakları Kepez Belediyespor maçını da kazanmak istediklerini ifade eden Üsküplü, “Kepez Belediye güçlü bir rakip, ama biz de kendimize güveniyoruz. Ligi iyi başladık. Moralimiz yerinde. Torku Selçuk Üniversitesi kolay teslim olmayan, savaşan ve bu tip maçları oynamayı hedef seçmiş bir takım. İyi basketboldan taviz vermeden, kendi gücümüzü yukarıya çekerek oynamaya çalışacağız. Hedefimiz kesinlikle şampiyon olup Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek. Konya’nın gurur duyacağı başarılara imza atmak istiyoruz” diye konuştu.
SARI-MAVİLİ EKİBE GRİP AŞISI VURULDU
Torku Selçuk Üniversitesi’nde teknik kadro ve oyunculara grip aşısı yapıldı. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde grip salgınına karşı koruyucu önlem alınması adına teknik kadro ve oyuncular, Torku Arena’ya gelen sağlık görevlileri tarafından aşılandı. Bazı oyuncuların enjektöre bakamadıkları gözlenirken, geldiği günden beri takımın neşe kaynağı olan Fırat Aydemir, önce iğneye bakamayacağını belirtti ardından da objektiflere korku pozu verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri