Selçuk’tan taraftara çağrı

Torku Selçuk Üniversitespor evinde oynayacağı ilk maçında tüm taraftarlarını yanında görmek istiyor. Gelişim hazırlıkları bugün tamamlanacak
Sarı-mavili ekip cumartesi günü kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Gelişim Koleji maçından galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor. Takımda moraller oldukça yüksek ve tüm ekip galibiyete kenetlenmiş durumda. Yönetim de taraftardan destek istedi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezonun ikinci haftasına dahil cumartesi günü kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Gelişim Koleji maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Sezona İTÜ galibiyeti ile başlayan Sarı-mavili ekip, kendi evinde oynayacağı ilk maçtan da galibiyetle ayrılıp 2 de 2 yapmak istiyor. Maç öncesi son çalışmalarını gerçekleştiren ve bugünkü idmanın ardından maç saatini beklemeye çekilecek olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde oyuncuların oldukça moralli olması dikkatlerden kaçmıyor.
Kendi sahalarında oynayacakları Gelişim Koleji maçının zorlu ve mücadeleye dayalı geçeceğine dikkat çeken Kulüp Genel Sekreteri Tayfun Yenikaynak, “Gelişim Koleji önemli oyuncuları kadrosunda barındıran ve sezona da galibiyetle başlayan iyi bir takım. Bizim de kadro kalitemiz ve hedeflerimiz ortada. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Teknik kadromuz ve basketbolcularımız gerekli tedbirleri almış durumda. Takımımızda moraller de üst seviyede. Cumartesi günü sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarımızın da vereceği destekle gülen taraf olacağız” dedi.
Tüm sporseverleri maça davet eden Yenikaynak, “Selçuk Üniversitesi seyircisi Türkiye’de parmakla gösterilen basketbol seyirci grubu arasındadır. Basketbolu bilen ve takıma gerçek anlamda destek veren sporseverlerin desteği ile bu takım geçmişte çok zorlu maçlar kazanmayı başardı. Aynı desteği bu sene de bekliyoruz. Zorlu şampiyonluk yolculuğunda taraftarımızın vereceği desteğe çok ihtiyacımız var” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri