Selçuk'tan Kartal'a tuzak

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerin hedefi salondan galip olarak ayrılmak.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerin hedefi salondan galip olarak ayrılmak.

Beko Basketbol Lig’inde 2. yarı maçları start alıyor. Temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi ikinci yarının ilk maçında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor.

DEVRE ARASI İYİ GEÇTİ

Sarı mavili temsilcimizde Basın Sözcüsü Tunahan Turhan devre arası çalışmaların oldukça iyi geçtiğini belirterek, “Devre arasının az olması nedeniyle hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde yaptık. İki oyuncumuz basına da yansıyan sebepleri nedeniyle antrenmanlarımıza biraz geç katıldılar. Ancak oldukça verimli bir ara dönem geçirdiğimiz kanısındayım. Yükselen performansımıza bu aranın iyi etki edeceği kanısındayım. Verimli geçen devrenin ardından artık tek hedefimiz Beşiktaş maçı” dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Turhan iç sahada oynayacakları maçta galibiyetten başka düşünceleri olmadığını belirterek, “İlk devreye Anadolu Efes gibi güçlü bir rakibimizi mağlup ederek veda etmiştik. Bu maçta da yine aynısını yapmak istiyoruz. İyi bir başlangıç bizim adımıza güzel olacaktır. Sahamızda taraftarımızın da desteği ile bunu becerebilecek güçte olduğumuz kanısındayım. Umarım istediğimizi alacağız.” şeklinde konuştu.

TRANSFER ÇIKMAZDA

Tunahan Turhan yerli oyuncu transferi için çalışmalarında sürdüğünü ifade ederek, “Bildiğiniz gibi bu konu biraz sıkıntılı. Kimse elindeki oyuncuları bırakmak istemiyor. Devre arası transfer yapmak zaten ciddi bir problem. Ancak ilgilendiğimiz isimler var. Kısa zaman içinde bir sonuç alabiliriz. Arkadaşlarımız yoğun şekilde çalışıyor.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri