Selçuk'tan beraberlik örneği

TB2Lde mücadele eden temsilcimiz yönetim kurulu üyeleri, onur kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcuları ile yemekte bir araya geldiler ve şampiyonluk sözünü yenilediler
Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı yöneticileri sporcuları ve teknik heyeti ile Üniversite Evi sosyal tesislerinde bir araya gelerek zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi moral depoladılar.
Rekor sayıda yönetici ve iş adamının katıldığı yemekte bir değerlendirme konuşması yapan Kulüp Başkanı, rektör yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut yönetim olarak bu yıl Konya spor tarihinde ender görülen bir birlikteliği gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyerek:
“Konya iş dünyasının ve spor adamlarının bu yıl takımımıza sağladıkları katkı bu destek mutlaka şampiyonluk olarak şehre dönmelidir. Yönetim olarak bunun bilincindeyiz. Geçtiğimiz hafta sonu Antalya deplasmanında alınan yenilgiyi unuttuk. Bu hafta sonu cumartesi günü evimizde oynayacağımız zorlu Antep maçını kazanarak hedefimizde ilerlemek istiyoruz bunun içinde takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” dedi.
Takım adına bur konuşma yapan kaptan Murat Yolcu ise son üç sezondur Konya’da bulunduğunu ve böyle bir tabloyu ilk kez yaşadığını söyleyerek “Tüm sporcu arkadaşlarım ile birlikte artık tek bir hedefe kilitlendik. Ağır ve zorlu bir sorumluluk aldık. Ama inşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.  
Selçuk'tan Adese'ye teşekkür
Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi Adese Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek basketbol takımına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sarı-Mavili kulübün yöneticileri Adese Alışveriş merkezlerinin Genel Müdürü Mustafa Özeskici’yi ziyaret Selçuk Üniversitesi’nin logosunun işlenmiş olduğu bir çini tabak hediye ettiler. Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Basketbol Şube sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, Proje ve Kaynak Sorumlusu Ahmet İzgi, Reklam-İletişim-Pazarlama Koordinatörü Mustafa Baykan, Transfer Komitesi Üyesi ve Dernek Sorumlusu M. Yavuz Tezcan, Genel Müdür Özeskici’ye teşekkür ederken “Konya’nın marka şehir olmasında şehrin tüm dinamikleri ile birlikte örnek ortak hareket etmesini istiyoruz. Bu konuda da Adese ve İttifak Holding yönetim kurulu bize büyük destek olarak başarıda güven kazanmamızı sağladılar” dediler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri