Selçuk’ta yüzler gülüyor

Play-Off turunun ilk maçında Akhisar’ 74-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Temsilcimiz seride 2. maçını Çarşamba günü deplasmanda yapacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Play-Off Grubuna dahil ilk maçta Akhisar Belediyespor ile karşılaşan ve rakibini 74-66 mağlup ederek sirede 1-0 öne geçen Selçuk Üniversitesi’nde yüzler gülüyor. Temsilcimiz 2.maçını Çarşamba günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla start verecek olan Sarı-Mavililer yarın Akhisar’a giderek kampa girecek.

Play-Off’lara güzel bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç” Play-Off turunun ilk karşılaşmasında evimizde Akhisar Belediyespor ile karşılaştık. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Zor bir karşılaşma oldu, ancak kazanmasını bildik. Şimdi ikinci maçımızı düşünmeye başladık. Hedefimiz bu maçı da kazanarak Beko Basketbol Ligi’nde bir engeli daha aşmak istiyoruz” dedi.
Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten ise Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istediklerini ve bu hedef doğrultusunda rakipleri bir bir geçtiklerini söyledi. Akhisar Belediyespor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Öten” Play-Off ilk tur maçında Akhisar Belediyespor ile karşılaştık. Zor bir maç oldu ama kazandık. Yönetim olarak oyuncularımıza güvenimiz tam. Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon yükselmek istiyoruz. Bunun içinde önümüzdeki engelleri aşacağız” diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitesi TB2L play-off  turunun ilk maçında Akhisar Belediyespor’u yenerek iyi bir başlangıç yaparken karşılaşmaya sporseverler büyük ilgi gösterdi. Torku Arena’yı dolduran 3 bine yakın sporsever karşılaşma boyunca son yıllarda ender görülen destekle takımlarının yanında olurken bürokraside maça ilgi gösterdi. Başta vali Aydın Nezih Doğan olmak üzere Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçer Bedük, Prof. Dr. Şefik Bilir, Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet İçyer, Konyaspor Kulübü eski Başkanlarından iş adamı Zeki Çimen, Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, Üniversite’nin tüm Fakülte ve yüksek okullarının dekanları ile müdürleri tribündeki yerlerini almışlardı.
Karşılaşmanın başlaması ile birlikte seyircinin müthiş tezaruhatı maçın kazanılmasında çok büyük bir unsur olarak ortaya çıktı. Maçtan sonra bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut taraftarlara teşekkür ederek: “Bu maçta seyircimizin inanılmaz desteği karşılaşmayı kazandık. Sporcularımız sahada inanarak çok iyi bir mücadele verdiler ve play-off ‘a arzu ettiğimiz şekilde başladık. Bu maçta bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın valimiz Aydın Nezih Doğan olmak üzere bizlerle birlikte olan herkese ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri