Selçuk’ta yoğun tempo

Grubun iddialı takımı Selçuk Üniversitesi Antalya’da dün BEKO Basketbol ligi takımlarından Kepez Belediye ile hazırlık maçı oynarken bugün de Antalya Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Yeni Nesil maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Dün Antalya’da Beko Basketbol ekiplerinden Kepez Belediyespor ile hazırlık maçı oynayan Sarı Mavililer bugünde Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ile Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Faruk Güraksu yeni antrenör Hasan Özmeriç’in takımın başına gelmesi ile takımın oyun sistemi içerisinde yepyeni ve köklü değişikler yaşanmaya başladığını söyleyerek” Hasan Hocamızın da isteği ve verdiği teknik raporlar doğrultusunda yeni oyun sistemi ve setlerin daha iyi ve çabuk oturması için hafta ortalarında güçlü rakiplerle hazırlık maçları yapmaya karar verdik. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda Antalya’ya giden takımımız dün Beko Basketbol ligi takımlarından Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Bugünde yapılan anlaşma gereği Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşılacak. İki hazırlık maçının ardından takımımız tekrar Konya ya dönecekler ve hafta sonu İstanbul deplasmanında oynanacak Yeni Nesil maçının hazırlıklarına şehrimizde devam edecekler” dedi.

Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi A grubunda 19.hafta 26 Şubat Cuma günü oynanacak olan üç maç ile start alacak. A grubunda haftanın programı: Türkiye Basketbol İkinci Ligi A grubunda 19.hafta 26 Şubat Cuma günü oynanacak olan üç maç ile start alacak. TB2L A grubunda haftanın programı ve puan durumu şöyle 26 Şubat Cuma 14.30 Gelişim Koleji  Beykoz (Gelişim Koleji Spor Salonu) 16.00 Pertevniyal  Ormanspor (Abdi İpekçi Spor Salonu) 17.30 Hacettepe Üniversitesi   Trabzonspor Basketbol (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu) 27 Şubat Cumartesi 14.00 Yeni Nesil  Selçuk Üniversitesi (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 15.00 Vestel   Final Spor (Atatürk Spor Salonu) 28 Şubat Pazar 16.00 Düzce Gençlik   İstanbul Bş.Bld. (18 Temmuz Spor Salonu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri