Selçuk’ta yaprak dökümü

Torku Selçuk Üniversitesi’nde lig çalışmaları adına henüz bir hareket yaşanmazken oyuncular bir bir yuvadan uçuyor. Son olarak Nikolay Pastal ve Volkan Ertetik Gaziantep’e transfer oldu
Basketbol 2. Ligi takımlarından Selçuk Üniversitespor yeni sezonda lige katılıp katılmama konusunda kararı biraz geç alınca elindeki oyuncuları yavaş yavaş kaybediyor. Lige devam kararını geçtiğimiz günlerde alan ancak henüz bir gelişmenin yaşanmadığı sarı-mavili kulüpte geçtiğimiz sezon başarılı performans gösteren iki oyuncu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Torku Selçuk Üniversitesi’nde forma giyen Nikolay Pastal ve Volkan Ertetik Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı.    
Yeni sezonda Gaziantep'i Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde temsil edecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip, görüştüğü 2 sporcuyla daha anlaşma sağladı. Büyükşehir Belediyespor, 2009–2010 sezonunda Konya Selçuk Üniversitesi'nde 30 maç, 7,3 sayı ve 4 ribaunt ortalamasıyla oynayan Nikolay Pastal ve yine aynı takımda geçen sezon 32 maç ve 6,41 sayı ortalamasıyla forma giyen Volkan Ertetik ile sözleşme imzaladı.
Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, yaptığı açıklamada, “Görüşmekte olduğumuz, guard pozisyonunda oyuncular var. En kısa zamanda bu transferleri de sonuçlandırıp yabancı oyuncu konusunda son kararımızı vererek kadromuzu tamamlayacağız. Bu sene mücadele edeceğimiz TB2L'de şehrimizi üst düzeyde temsil edecek takımı oluşturmak için son adımları atıyoruz” diye konuştu.
Yeni sezonda lige devam kararı alan Torku Selçuk Üniversitespor’da ise henüz bir gelişme yaşanmadı. Öncelikle kongre yapmayı düşünen sarı-mavili yönetim  bu konuyla ilgili olarak henüz bir adım atmadı. Ancak genel menajer Yaşar Berber İstanbul’da yapılan lig toplantısına Torku Selçuk Üniversitespor’u temsilen katılmıştı. Birçok takımın yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını neredeyse tamamla aşamasına geldiği ligde Torku Selçuk Üniversitespor’un işleri ağırdan alması akıllarda soru işaret bıraktı. Şampiyonluk hedefi ile lige tekrar katılacak olan sarı-mavili ekibin yeni sezon için henüz bir şey yapmaması taraftarı tedirgin ediyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri