Selçuk’ta sessizlik

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde sessizlik hakim. Transfer çalışmalarında bekleyişe geçen sarı mavililerin gelecek hafta yeniden hareketli günler yaşaması bekleniyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde sessizlik hakim. Transfer çalışmalarında bekleyişe geçen sarı mavililerin gelecek hafta yeniden hareketli günler yaşaması bekleniyor.

 

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde bekleyiş devam ediyor.

SESSİZ HAFTA

Sarı mavili takım geride bıraktığımız haftayı sessiz geçirdi. Son olarak Tomas Guinn’i renklerine sarı mavililerde haftanın geri kalan kısmında herhangi bir imza yaşanmadı. Derrick Low ile temaslarını sürdüren Selçuk kartalları, yerli 5 numara pozisyonu için ise listede belirlenen isimlerle görüşülmeye başlandı.

İMZALAR SIKLAŞACAK

En az 2 veya 3 transfer yapması beklenen sark mavili yönetimde gelecek haftanın daha hareketli geçmesi beklenmekte. Ağustos ayı içerisinde antrenmanlara başlayacak sarı mavili ekip, Çanakkale’de yapacağı kamp öncesinde transferi noktalamak istiyor. Sezon öncesi kapmalarının tamamlanması ardından ise ekstra transferler olabileceği ifade edilmekte.

SAVCI  ÖZCAN’A ZİYARET

Öte yandan Torku Konya Selçuk Üniversitesi heyeti Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan’ı makamında ziyaret etti. Önceki gün öğlen saatlerinde gerçekleşen ziyarete Başkan Hakan Faydasıçok’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Hakan Faydasıçok takımla ilgili bilgiler verirken, Savcı Özcan’ın  takımla yakından ilgilendiği için kendisine teşekkür etti. Faydasıçok, Başsavcı Neyzen  Özcan’ın ilgisinin bu sezonda da devam etmesini beklediklerini belirterek, yol gösterileceklerine her zaman ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Güzel bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret ardından Başsavcı Neyzen Özcan, nazik ziyaretleri için sarı mavili yöneticilere teşekkür ederken, takımı bu sezonda da yakından takip edeceğini ifade etti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri