Selçuk’ta sağlık sempozyumu düzenleniyor

Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve 15 Şubat’ta sona erecek “Sağlıkla Konuşuyoruz” Sempozyomu 26 Ocak Salı günü başladı

Sempozyumun ilk oturumu 26 Ocak Salı günü “Covid-19 İle Yaşam” başlığıyla Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Metin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirilirken, ikinci gün Psikiyatrist-Yazar Gülseren Budayıcıoğlu “Covid 19 Pandemisinin Aile İçi İletişime Etkisi” konusunda katılımcılarla görüşlerini paylaştı. COVİD 19’un hayatımızı birçok alanda etkisi altına almasının ardından toplumdaki bireylerin pandemi sürecinde maruz kaldıkları sorunlar ve bunların çözümü noktasındaki gelişmelerin ele alınacağı sempozyumda aralarında dünyaca ünlü bilim insanları Prof.Dr. Byron Norton ve Prof.Dr. Carol Norton’un yanı sıra Prof.Dr. Ramazan Arı, Prof.Dr. Hakan Sarı, Prof.Dr. Osman Ergamiş, Prof.Dr. Yavuz Selvi, Prof.Dr. İlhan Çiftçi ve Prm. Hasan Basri Kızıldağ katılımcılara kendi alanlarıyla ilgili bilgiler vererek sorularını cevaplayacak.

Sempozyumun sporla ilgili oturumu ise 12 Şubat 2021 Cuma günü saat 20:00’da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Doktor Ahmet Bayrak ve Medipol Başakşehir’li futbolcu Ömer Ali Şahiner katılımıyla ve “Pandemide Futbol ve Egzersiz” başlığıyla gerçekleştirilecek.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri