Selçuk'ta rota Uşak'a döndü

Art arda aldığı 2 yenilgi ile sarsılan Torku Selçuk Üniversitesi'nde gözler pazar günü deplasmanda oynayacak Uşak Üniversitesi maçına çevrildi

Deplasman karnesi zayıf olan  Sarı-mavili ekip dış saha maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor

 Basketbol İkinci Lig’inde mücadele eden ve son 2 haftada aldığı yenilgilerle düşüşe geçen Torku Selçuk Üniversitesi pazar günü deplasmanda oynayacağı Uşak Üniversitesi maçına kilitlendi. Sarı-mavili ekip  zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Torku Arena’da zorlu maça hazırlanan sarı-mavililerde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı. Ligde oynadığı son iki maçtan yenilgi ile ayrılan Selçuk ekibi, Uşak maçına çıkış gözüyle bakıyor. Yeşilgiresun ve Akhisar Belediyesi’ne mağlup olarak ligde 3. sıraya gerileyen Torku Selçuk Üniversitesi şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerinden birisi olan Uşak Üniversitesi’ni ilk maçta olduğu gibi mağlup ederek kötü gidişine son vermek istiyor.
SELÇUK'UN DIŞ SAHA KARNESİ ZAYIF
Geride kalan haftada sahasında ilk yenilgisini alan Torku Selçuk Üniversitesi deplasman maçlarında zorlanıyor. Bugüne kadar ligde 7 yenilgi alan sarı-mavili ekip bunların 6'sını dış sahada aldı.  Hafta sonu Uşak Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak Torku Selçuk Üniversitesi bu maçı kazanarak dış saha şanssızlığını kırmak ve 2 haftadır alınan yenilgileri telafi etmek istiyor. Sarı-mavililer ligde aldığı 7 yenilginin 6’sını dışarıda aldı. Temsilcimiz son oynadığı 5 maçtan ise sadece birini kazanabildi. Torku Selçuk Üniversitesi bu süre zarfında sadece ligin son sırasındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup etti. Rakip Uşak Üniversitesi ise içerde başarılı sonuçlara imza atıyor. Mavi-beyazlılar kendi evinde oynadığı 11 maçın 9’unu kazanırken, 2 maçı kaybetti.
GÖLLÜ: EVIMİZDE İLK YENİLGİMİZİ ALDIK ÜZGÜNÜZ
Akhisar maçında rehavete kapıldıklarını söyleyen Torku Selçuk Üniversitesinin başarılı oyuncusu Orçun Göllü, “ İlk devre iyi oynadık belli bir fark ulaştık. Daha sonrasında takım istemediğimiz bir rehavete kapıldı. Hücumda ve savunmada yaptığımız hatalarla oyundan düştük. Beklemedğimiz bir yenilgi oldu.  Evimizdeki ilk yenilgimizi aldık. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri