Selçuk’ta radikal kararlar gündemde!

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Uşak maçında alınacak kötü bir sonuç radikal kararlara gebe... Sarı mavili yönetici Ali Yenisar kötü sonucun havayı iyice gereceğini ifade etti.

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Uşak Sportif maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerde bu maç öncesinde Yunus'un sakatlığı devam ederken, Hakan'ın da uzun süredir sakat olarak sahaya çıktığı bilinmekte.

“ZORLU BİR SERİDEN ÇIKTIK”

Selçuk Kartalları'nda Basketbol Şube Sorumlusu Ali Yenisar son haftalardaki mağlubiyetleri rotasyon sıkıntısına bağlarken, “Bildiğiniz gibi bizim ciddi bir rotasyon sıkıntımız var. Bunun neticesinde de alınan sonuçları garipsememek lazım. Zorlu bir seriden çıktık. Bizim adımıza hedef maçlar değildi. Bunun yanı sıra Yusuf ve Hakan'ın sakatlıkları ise cabası oldu.” dedi.

“O MAÇ ARTIK GERDİ KALDI”

Trabzonspor maçına bir parantez açan Yenisar, “Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bizim rakibimiz olan takımlardan birisi. Ancak aynı biz gibi onlarda iç saha maçlarını kaybetmek istemiyor. Ayrıca 3 sayılık atışlardaki başarısızlık da skoru getirdi diyebiliriz. 22 atıştan 2 isabet var. İsabet sayısını 10 yapabilsek maç daha baş başa geçebilirdi. Ancak artık o maç geride kaldı. Önümüze bakmalıyız.” şeklinde konuştu.

“KÖTÜ SONUÇ RADİKAL KARARLARA GEBE”

Bu hafta oynanacak Uşak Sportif maçını kazanmak istediklerini belirten Ali Yenisar, “Sezon başında kendimize çizdiğimiz yol haritası çerçevesinde bu maçı kazanmamız lazım. Hedeften kopmuş olmasak da maçın önemi fazla. Bu maçta yaşanacak bir kayıp durumunda ise radikal kararlar alabiliriz. Çünkü durum kritik bir hal alacak. Kötü bir sonucu şimdilik düşünmek istemiyoruz ama yine de öyle bir durumda ekstra bir durumun çıkacağını da belirtmek gerekiyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri