Selçukta moraller yerinde

Final grubunun ilk maçında Antalya Kepez Belediyespor ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, hazırlıklarına aralıksız devam ediyor

BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmek için 4 takımın mücadele vereceği Türkiye Basketbol İkinci Ligi Final Grubuna katılma hakkı elde eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor grup maçları hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarını Konya’da sürdüren sarı-mavili ekip İstanbul’da oynanacak karşılaşmalar için burada bulunan Konyalılardan taraftar desteği bekliyor.

 

ÜNİVERSİTEDE MANGAL KEYFİ

 

Hafta sonu İstanbul’da başlayacak olan Final-Four maçlarına günde çift çalışma ile hazırlanan ve hafta sonunda da izin yapmadan antrenmanlarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi teknik heyeti ve sporcuları Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu’nun ev sahipliğinde mangal keyfi yaparak stres attılar. BEKO Basketbol ligine yükselebilmek adına adeta şehir ile kenetlenen ve başarıya inanan Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı bu hafta sonu İstanbul’da başlayacak olan Final-Four maçlarının ilk ayağı için çalışmalarını baş antrenör Halil Üner nezaretinde aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Hafta sonunda da çalışmalarına ara vermeyen sarı-mavili oyuncular ve teknik heyete Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu’nun ev sahipliğinde bir mangal partisi düzenlendi. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, As Başkan Mehmet Kamanlı ile tüm teknik heyet ve sporcuların katıldığı mangal partisinde herkesin yüzü gülüyordu. Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu geçen yıl Final-Four kapısından dönen takımın bu sezon çok daha güçlü isimlerle takviye edilerek buralara geldiğinin altını çizdi ve “Şu anda her şey güzel ve umut verici. Teknik heyet ve sporcularımızın inancını şampiyon olma istek ve arzularını yüzlerinden hissedebiliyoruz. İnşallah bu hafta sonu başlayacak olan maçlarda da arzulanan sonuçlar alınacak ve Konya olarak hak ettiğimize inandığımız bir şampiyonluğu hep birlikte yaşayacağız”  dedi

 

Önümüzdeki Cuma günü başlayacak Final Grubu’nda oynanacak maçların saatleri düzenlenecek olan basın toplantısında açıklanacak. İlk iki sırayı alacak olan takımların birinci lige yükseleceği, çift devreli lig usulüne göre oynanacak final grubunda ilk tur maçları 29 Nisan–1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da oynanacak. İkinci tur müsabakaları ise 6-8 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de oynanacak.

 

29 Nisan Cuma: Genç Banvitliler–Hacettepe Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu), Selçuk Üniversitesi–Kepez Belediyesi (Abdi İpekçi Spor Salonu)30 Nisan Cumartesi: Kepez Belediyesi–Genç Banvitliler (Abdi İpekçi Spor Salonu),Hacettepe Üniversitesi – Selçuk Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu),1 Mayıs Pazar: Genç Banvitliler –Selçuk Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu),Kepez Belediyesi – Hacettepe Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu).

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri