Selçuk'ta mesai 7 Ağustos'ta başlıyor

Torku Selçuk Üniversitesi'nde yeni sezon hazırlık programı belli oldu

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlık programı belli oldu. 6 Ağustos’ta Konya’da toplanacak olan sarı-mavililer, 17 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde çalışacak ve ardından Zonguldak’ta kampa girecek. Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluğa oynayacak bir kadroyla yola çıkacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, yeni sezon programı belli oldu. Sarı-mavili temsilcimiz 6 Ağustos Pazartesi günü toplanacak ve 7 Ağustos Salı günü sezonun ilk çalışması gerçekleştirilecek. 17 Ağustos Cuma gününe kadar kros ve atletizm idmanlarını Konya’da yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, ilk etabın ardından sporculara 2 günlük bayram izni verilecek.

Torku Selçuk Üniversitesi’nde bayram izninin ardından yeni sezon hazırlıkları Zonguldak’ta gerçekleştirilecek kamp ile devam edecek. 20 Ağustos’ta Zonguldak’a gidecek olan sarı-mavililer burada 12 gün kalacak. Sarı-mavili temsilcimiz ardından Konya’ya dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Ayrıca temsilcimiz idmanların yanı sıra özel maçlara da ağırlık verecek.

Sarı-Mavili temsilcimizde kadro oluşturma çalışmaları da sürüyor. Antrenör Aclan Kavasoğlu, Ankara ve İzmir’de sürdürdüğü transfer görüşmelerine transfer komitesi ile birlikte Konya’da devam edecek. Kulübe yakın kişilerden alınan bilgiye göre listede çok iyi isimlerin bulunduğu birkaç güne kadar bu transferlerin resmiyet kazanacağını öğrenildi. Torku Selçuk Üniversitesi dış transferde şu ana kadar Vestel Spor’dan Hadi Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Hadi Doğan ve Pertevniyal’in genç milli takım oyuncusu Soykan Yıkılmaz ile sözleşme imzaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri