Selçuk’ta kongre hazırlığı

Torku Selçuk’ta hazırlıklar çift yönlü olarak devam ediyor. Transfer çalışmaları devam ederken, yönetim bir taraftan da yapılacak Olağan genel kurul için hazırlanıyor

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Yeni sezon için hızlı bir çalışma içerisine giren sarı-mavili ekibin yönetim kurulu bir taraftan da olağan genel kurul hazırlıkları içerisine girdi.  Taraftarlarını lige katılıp katılmama konusunda tedirgin eden ancak son bir haftadır yaptığı transferlerle Konyalı basketbol severlerin yüreğine su serpen sarı-mavili ekipte transfer çalışmaları da devam ediyor.  Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Kürşat Turgut  iki ayrı cephede inanılmaz bir tempoda çalışma yaptıklarını ifade etti. Turgut “ Sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken bir taraftan da olağan genel kurul için hazırlanıyoruz. Olağan genel kurul öncesi mevcut yönetimin takviye edilmesi yönünde girişim ve temaslarımız devam ederken diğer yandan da mevcut kadromuzun güçlü isimlerle daha da güçlenmesi transfer görüşmelerimiz sürüyor. Bilindiği gibi önce antrenör konusunda Ayhan Kalyoncu ile anlaşma yaptıktan sonra hocamızın da görüşlerini alarak iç ve dış transfere başladık. Transfer temaslarımız görüşmelerimiz ve de pazarlıklarımız devam etmektedir. Bu hafta içerisinde iç transferi pürüzsüz noktalamak arzusundayız” dedi.

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 
Torku Selçuk Üniversitesi transfer komitesi üyeleri sözleşmeleri sona eren oyuncuları bir bir Konya ya davet ederek masaya oturuyor. Sarı-Mavililer Emre den sonra Adana da bulunan Hakan Üsküplü yü de çağırarak ön görüşme yaptı.
Yeni sezonda TB2L de zirve mücadelesi yapmaya hazırlanan basketbolda ki temsilcimiz TORKU Selçuk Üniversitesi iç ve dış transfer görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Kulüp Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut görüşmeler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada
“Yönetim kurulu üyelerimizden Halil İbrahim Kafaoğlu ile M. Yavuz Tezcan teknik heyetinde verdiği rapor doğrultusunda yeni sezonda da kadromuzda görmek istediğimiz oyuncularımızla görüşme yapıyorlar. Olağan genel kurula gitmeden önce yaptığımız tahmini bütçeye uygun olarak ligde hem şehrimizi hem de üniversitemizi başarı ile temsil edecek gururla izleyeceğimiz bir takımı kurabilmenin gayreti içerisindeyiz. Yönetim kurulunda ki arkadaşlarımız masaya oturdukları oyuncularla ön görüşmeleri yapıyorlar. Bu oyuncular ile ilgili kesin kararlar ise daha sonra verilecek. Sadece dış transferde imza atan kesinleşen transferlerin dışında görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri