Selçukta kongre günü

Basketbol 2. liginde mücadele eden ve 3 sezondur Beko Basketbol liginin kapısından dönen Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezona daha güçlü bir yönetim ile girmek için kolları sıvadı.

Basketbol 2. liginde mücadele eden ve 3 sezondur Beko Basketbol liginin kapısından dönen Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezona daha güçlü bir yönetim ile girmek için kolları sıvadı. Sarı-mavili ekibin Genel Kurulu bugün yapılacak   

 

Torku Selçuk Üniversitesi, Olağanüstü Genel Kurulu bugün yapılacak. Sezona teknik adam sorununu Aziz Bekir ile anlaşarak başlayan Selçuk Üniversitesi, genel kurulda yönetim kurulunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Başkan Yunus Derebağ’ın Genel Kurul’da yeniden başkan seçileceği öğrenildi. Ayrıca temsilcimizde şu an 7 olan yönetici sayısının da Genel Kurul’da 11 veya 13’e çıkartılarak yönetimin güçlendirileceği belirtildi. Selçuk Üniversitesi’nde Genel Kurul’un ardından ise kollar sıvanacak ve yeni sezon hazırlıkları başlayacak.

Antrenör konusunda Aziz Bekir ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen sarı-mavili temsilcimizde transferde öncelik içe verilecek. İç transferde kalması istenilen oyuncularla masaya oturulacak ve anlaşma olması halinde sözleşme imzalanacak. Temsilcimiz ardından ise dış transfere yönelecek. Sarı-mavililer geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kuracak. Sezona teknik adam sorununu Aziz Bekir ile anlaşarak başlayan Selçuk Üniversitesi, genel kurulda yönetim kurulunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Yeni sezona daha iyi bir takımla ve daha iyi bir yapılanma ile girmek isteyen Selçuk Üniversitesi, kongre sonrasında ise transfer için kollarını sıvayacak.

İlk olarak iç transfer masaya yatırılacak, ardından dış transfere ağırlık verilecek. Sarı-mavililerde, oluşturulacak güçlü bir yönetimin ardından yeni sezon için düğmeye basılacak. Alınan bilgiye göre sarı-mavili yöneticilerin ilk olarak iç transfer konusunu masaya yatıracakları öğrenildi. İçte kalması istenilen oyuncularla tek tek görüşülecek ve anlaşma olması halinde sözleşme yenilenecek. Temsilcimiz, iç transferin tamamlanmasıyla birlikte dış transfere yönelecek. 3 sezondur Beko Basketbol Ligini kıl payı kaçıran Torku Selçuk Üniversitespor’da hoca sorunu Aziz Bekir ile anlaşarak çözmüştü.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri