Selçukta kongre günü

Selçuk Üniversitesinde bugün kongre heyecanı yaşanacak. Ekibimizde yeni antrenör için de arayışlar sürüyor

Selçuk Üniversitesi’nde bugün kongre heyecanı yaşanacak. Ekibimizde yeni antrenör için de arayışlar sürüyor. Üniversitespor 9 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini Tire maçında da devam ettirmek istiyor

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi olağanüstü genel kurulunu bu akşam gerçekleştirecek. Rektörlük binasında gerçekleştirilecek kongre sonrasında yeni yönetim ve başkan belli olacak. Sarı-mavili ekibin yöneticileri yapılan değerlendirme toplantısında özellikle içerisinde bulunulan maddi sıkıntıyı aşabilme adına genel kurula gitme kararı alırken, bugünkü kongrede çoğunluk sağlanamazsa genel kurul 18 Ocak’ta toplanacak.

Genel kurulda mevcut yönetimde yer alan ancak iş yoğunluğu nedeniyle kulüp çalışmalarına çok fazla vakit ayıramayan bazı isimlerin liste dışı kalacağı yerlerine ise yeni ve heyecanlı yöneticilerin kulüp yönetimine gireceği kaydedildi. Yeni yönetimini belirleme telaşına giren ekibimizde bir yandan da lig düşünülüyor. Hafta sonu sahasında son derece kritik bir maça daha çıkacak olan Torku Selçuk Üniversitespor 9 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini Tire maçında da devam ettirmek istiyor. 

Hazırlıklarını sürdüren sarı-mavililerde antrenör arayışları da sürüyor. Yönetim Gökhan Taştimur ve Mete Babaoğlu arasında tercih yapmaya çalışırken, Konyalı teknik adam Mete Babaoğlu’nun görev gelmesi bekleniyor. Kongre sonrasında vakit kaybetmeden hoca sıkıntısını da çözmek isteyen Üniversitespor’da, cumartesi oynanacak zorlu maça yeni teknik adamın takımın başında çıkması amaçlanıyor.

Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İbrahim Çınar ilk devrenin son maçını kazanmak ve galibiyet serisine yeni bir halka eklemek istediklerini belirtirken, takımın sergilediği başarılı performansın şampiyonluk yolunda camiaya büyük ümit verdiğini söyledi. Tire Belediye maçının zor geçeceğine dikkat çeken Çınar, “Ligde kolay maç yok. Bunu her zaman dile getiriyoruz. Bu hafta sonu da zor bir maçımız var. Bu maç ligin ilk haftalarında olsa kolay bir maç görüşü hakim olabilirdi. Ancak rakibimiz Tire Belediyespor gün geçtikçe lige ısınıyor ve gücünü gösteriyor. Son dönemde bizden sonra ligin en iyi başarı grafiğine sahip takımlarından birisi ile karşılaşacağız. Kolay olmayacak ama kazanacak güçteyiz. İçeride ve dışarıda oynadığımız son 9 maçta gerçek kalitemizi sahaya yansıtıp ilk haftalardaki dalgalı performansımızın izlerini tamamen sildik. İnşallah Tire maçını da kazanıp üst üste 10. galibiyetimizi alacağız” dedi.

Beko Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda çok çetin bir mücadelenin yaşandığı lig yarışına tanıklık ettiklerine dikkat çeken Çınar, “Son yıllarda TB2L’de böylesi üst düzey çekişme yaşanmamıştı. Geçtiğimiz sezonlarda 4-5 takımla sınırlı olan zirve mücadelesi bu sezon ligde takım sayısının da artmasının etkisiyle daha da geniş katılıma sahne oluyor. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek kolay değil ama takımımız her geçen gün bizi daha da ümitlendiriyor” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri