Selçukta keyifler yerinde

Tire Belediyesinin farklı mağlup ederek hızını kesmeyen Selçuk Üniversitesinde moraller yerinde.
Tire Belediyesi’nin farklı mağlup ederek hızını kesmeyen Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Üst üste 10. galibiyetini alan sarı-mavili temsilcimiz, 34 puanla zirve takibini sürdürdü

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi 10’da 10 yapmanın keyfini yaşıyor. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle fırtına gibi esen sarı-mavililer tire Belediyesi karşısında aldığı 105-85 gibi farklı galibiyetle puanını 34’e çıkardı. Aldığı bu skorla zirve takibini sürdüren Selçuk Üniversitesi, averajla ligin 3. sırasında yer aldı.
Ligin 19. haftası birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Akhisar Belediyespor’u 71-54 mağlup eden Genç Telekom, 35 puanla zirvedeki yerini korudu. Ligin ikinci sırasında bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise Pertevniyal’i 74-69 yendi ve 34 puanla yerini korudu. Üst üste 10. galibiyetinin altına imzasını atan sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 20. haftasında Garanti Koza’yı kendi salon ve seyircisi önünde ağırlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak olan temsilcimizin tek hedefi 11’de 11 yapmak. Sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor.
Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, Tire Belediyesi galibiyeti ile ligdeki 10.galibiyete imza attıklarını söyledi. Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Tınkır, “Lig’de üst üste 10.galibiyetimizi aldık. Takım olarak çok iyi yoldayız. Selçuk Üniversitesi olarak geride kalan maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam” diye konuştu.
Öte yandan ligin 19. haftası dün tamamlandı. Ligin 19. haftasında oynanan maçların sonuçları ve ligin 20. haftasının programı ise şöyle: Final Gençlik 87-76 Uşak Üniversitesi Belediyespor, Genç Telekom 71-54 Akhisar Belediye, Vestel 62-65 Optimum TED Ankara Kolejliler, İstanbul Büyükşehir 60-51 Gelişim Koleji, Selçuk Üniversitesi 105-85 Tire Belediye, Başkent Gençlik 80-73 Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Orman 65 - 62 Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Gaziantep Büyükşehir 74-69 Pertevniyal, Tenis Eskrim Dağcilik 77-92 Maliye Milli Piyango. Ligin 19. haftası dün oynanan Garanti Koza İstanbulspor–Darüşşafaka karşılaşmasıyla sona erdi.
20. hafta programı: Final Gençlik-Maliye Milli Piyango, Tenis Eskrim Dağcilik-Optimum TED Ankara Kolejliler, Genç Telekom-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Vestel-Gelişim Koleji, Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Darüşşafaka, Selçuk Üniversitesi-Garanti Koza İstanbulspor, Orman-Uşak Üniversitesi Belediyespor, Başkent Gençlik-Pertevniyal, Gaziantep Büyükşehir-Akhisar Belediye, Tire Belediye-İstanbul Büyükşehir.
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri