Selçuk’ta keyifler yerinde

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde ikinci devre hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerde hedef Beşiktaş maçını kazanmak.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde ikinci devre hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerde hedef Beşiktaş maçını kazanmak.  Beko Basketbol Lig’inde ilk devrenin tamamlanması  ardından 2 günlük izne ayrılan sarı mavililer, iznin ardından çalışmalarına devam ediyorlar. Aziz Bekir yönetimindeki çalışmalara izinli olan Sean Williams ve Troy Gillenwater’ın dışında Beko All Star’a katılan Troy De Vries’de katılmadı.

“KAMP İYİ GİDİYOR”

Sarı mavililerde Basın Sözcüsü Tunahan Turhan kamp çalışmalarına Torku 19 Mayıs Arena’da devam ettiklerini belirterek, “Lige verilen aranın kısalığı nedeniyle çalışmalarımıza geçtiğimiz haftadan bu yana Konya’da devam ediyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Takımımız çalışmalara devam ediyor. İkinci yarıda çok farklı bir Torku Konya Selçuk Üniversitesi izlettirmeye çalışacağız” dedi.

“1. YARI ŞANSSIZDIK”

İlk yarı değerlendirmesinde de bulunan Turhan, “Gerçekten bizim adımıza şanssızlıklarla dolu bir ilk yarı oldu. 6 haftada içerde maç vermedik. Ancak daha sonra sakatlıklar, hoca değişikliği ve zorlu bir seri derken olumsuz bir hava oluştu. Ancak Aziz Bekir ile bunu kırdık. Son maçta alınan galibiyette herkesi mutlu etti. İkinci yarıda da aynı performansı göstermeye devam edeceğiz. Beşiktaş maçı ile içerde güzel bir start vermek istiyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri