Selçuk’ta izin bitiyor

Ankara’da oynadığı 2 özel maçın ardından yılbaşı nedeniyle tatile çıkan Torku Selçuk Üniversitesi yarın toplanarak, ikinci yarı hazırlıklarına yeniden başlayacak
Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde ikinci yarı hazırlıkları yarın başlayacak. Geçtiğimiz hafta içinde Ankara’ya giden ve burada iki özel maç oynadıktan sonra Konya’ya dönen sarı-mavililerde yılbaşı nedeniyle verilen 3 günlük izin yarın sona eriyor. Sarı-mavili temsilcimiz yarın tesislerde toplanarak, ikinci devre hazırlıklarına yeniden start verecek.
İkinci yarıya iyi başlamak istediklerini ve yapılan yeni transferlerle güçlendiklerini ifade eden Üniversitespor Antrenörü Altar Tunçkol, “Devre arasını iyi değerlendirip, farklı bir Üniversitespor izlettireceğiz” dedi. Hedeflerinin Beko Basketbol Ligi olduğunu yineleyen Tunçkol, “Bu hedef doğrultusunda tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. İlk yarıda istenileni yapamadık ama ikinci devre her şeyin daha farklı olacağını umuyorum” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Kürşat Turgut ise ligin ikinci devresine takımın iyi bir şekilde hazırlandığını ve ikinci yarı şanssız sonuçlar almak istemediklerini ifade etti. Turgut: “ Ligin ikinci yarısına aralıksız başladık. Ankara’da hazırlık maçları oynadık. Sezonun ikinci yarısında şanssız sonuçlar almak istemiyoruz. Hacettepe maçındaki taraftar tablosu bizi çok mutlu etti. Bu taraftarı aldığımız sonuçlarla memnun etmek istiyoruz.  Hacettepe maçında tribünlerde oluşan ambiyansı her maçta görmek istiyoruz.  Taraftarımızın verdiği destekle sezonun ikinci yarısında daha başarılı sonuçlara imza atacağız. Yönetim olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bizlere bu zorlu yolda destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri