Selçuk’ta hesap günü

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı son 3 maçta yenilerek irtifa kaybeden Selçuk Kartalları intikam maçına çıkıyor.

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı son 3 maçta yenilerek irtifa kaybeden Selçuk Kartalları intikam maçına çıkıyor. Selçuk Geçen sezon 2. Lig Play-Off'ta elenerek Bako Basketblo şansını kaçırdığı Trabzonspor ile bugün 17.30'da deplasmanda karşılaşacak

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi bugün çok önemli bir maça çıkıyor. Selçuk geçen sezon 2. Lig Play-Off'ta elendiği rakibi ile bu sefer Beko Basketbol Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Selçuk Kartalları bu maçı kanarak hem geçen sezonun intikamını almak istiyor hem de 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmayı planlıyor.  Dün sabah saatlerinde önce İstanbul'a giden ardından da Trabzon'a geçen Selçuk Üniversitesi kafilesinde sakatlığı devam eden Yunus Akçay dışında eksik bulunmuyor.  Selçuk Üniversitesi Basın Sorumlusu Tunahan Turhan takımın moral ve motivasyon anlamında üst seviyede olduğunu belirterek, “Hafta başından beri hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürdük. Herhangi bir sıkıntımız yok. İnşallah sahaya çıkıp alnımızın akı ile maçtan çıkacğız” dedi. Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin bugün deplasmanda karşı karşıya geleceği Trabzonspor takımı istikrarsız grafiği ile dikkat çekiyor. Geçen sezon 2. ligden şampiyon olarak çıkan Trabzon ekibi Beko Basketbol Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptı. Ligdeki ilk 9 maçında sadece 1 galibiyet alabilen bordo-mavililer 8 kesde sahadan boynu bükük ayrıldı.  

HEYECAN BUGÜN BAŞLIYOR

Beko Basketbol Liginde 10. Hafta heyecanı bugün başlayacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:  16.00 Fenerbahçe Ülker-Royal Halı Gaziantep (Ülker Sports Arena), 16.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Aliağa Petkim (Servet Tazegül), 17.00 Olin Edirne-TOFAŞ (Edirne Mimar Sinan), 17.30 Trabzonspor Medical Park-Torku Konya Selçuk Üniversitesi (Hayri Gür). YARIN 13.00 Uşak Sportif-Banvit (Uşak Üniversitesi), 15.00 Aykon TED Ankara Kolejliler-Türk Telekom (TOBB), 15.00 Anadolu Efes-Beşiktaş İntegral Forex (Abdi İpekçi) 20.15 Pınar Karşıyaka-Galatasaray Liv Hospital (Karşıyaka)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri