Selçuk’ta hazırlıklar başladı

Torku Selçuk Üniveristespor 2010 -2011 sezonu hazırlıkları içini bugün saat 17.00’de toplanıyor. Sarı-mavili ekip ilk antrenmanını da bugün gerçekleştirecek.
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 2010-2011 sezonunu bugün yapacağı antrenmanla açacak. Geçen sezon kısıtlı imkanlarla başladığı ligde önemli başarılara imza atan ve Final Four oynayıp Beko Basketbol Ligini 1 galibiyet farkıyla kıl payı kaçıran Sarı-mavililer yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor. Baş antrenörlük görevine deneyimli çalıştırıcı Ayhan Kalyoncu’yu getiren temsilcimiz dış transferde de mevkisinin önemli isimlerini renklerine bağladı. Kadroyu büyük ölçüde oluşturan Sarı-mavililer sezon öncesi ilk çalışmasını yarın gerçekleştirecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre saat 17.00’de Kampus Torku Arenadaki soyunma odasında toplanacak olan teknik kadro ve oyuncular tanışacak. Daha sonra teknik heyet ve genel menajer Yaşar Berber oyuncularla kısa bir toplantı yapıp, yeni sezon hazırlıkları, uyulması gereken kurallar ve kulüp yapısı hakkında aktarımlarda bulunacak. Saat 19.00’da yönetim, teknik kadro ve oyuncular basın mensuplarına tanıtılacak, ardından ise temsilcimiz top başı yapıp sezonun ilk idmanını yapacak.
Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek, “İyi bir takım oluşturma yolunda ilerliyoruz. Kadroyu büyük ölçüde şekillendirdik. Hazırlıklara da başlıyoruz. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah birlik ve bütünlük içerisinde bu sezon Beko Basketbol Ligi hedefine ulaşacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri