Selçuk'ta hava puslu

Torku Konya Selçuk Üniversite’nde Uşak Sportif maçı için son hazırlıklar yapılıyor. Sarı mavililerde alınacak bir mağlubiyet camiayı tedirgin etmekte.

Beko Basketbol Lig'inin 11. haftasında sahasında Uşak Sportif'i ağırlayacak olan Konya Torku Selçuk Üniversitesi'nde çalışmalar devam ediyor.

GALİBİYET TEK SEÇENEK

Sezona ligde kalma hedefiyle başlayan ve bu doğrultuda kendisine bir yol planı çizen Torku Konya Selçuk Üniversitesi seri mağlubiyetler ardından rahat bir nefes almak istiyor. Ligde bu noktada rakiplerinden biri olan Uşak Sportif'i hafta sonu sahasında konuk edecek Selçuk Kartalları sahadan galip ayrılarak mağlubiyet serisine son vermenin peşinde.

FARKLI YENİLGİLER MORAL BOZDU

Önemli maç öncesinde sarı mavililerde mağlubiyetlerin yanı sıra defanstaki başarısızlıkta mercek altına alında. Hedef maçlarından oluşmayan seride galibiyete bir türlü ulaşamayan Selçuk Kartalları, farklı mağlubiyetlerle camiayı bir kez daha üzdü. Savunmadaki sıkıntılar takımdaki rotasyon problemine bağlanırken, devre arasında bu noktada bazı gelişmelerin yaşanabileceği tahmin edilmekte.

GÖZLERYUNUS VE HAKAN'DA

Bu arada haftalardır sakat olduğu için kadroda yer alamayan Yunus Akçay'ın iyileşmesi teknik heyetçe dört gözle beklenmekte. Ciddi bir rotasyon problemi yaşayan teknik heyet Yunus'un da sakatlığı bu sıkıntının kritik boyuta geldiğine dikkat çekmekte. Ayrıca Hakan köseoğlu'nun son haftalarda sakatlığına rağmen takımı yalnız
bırakmadığı bilinmekte.

UŞAK BUGÜN GELİYOR

Öte yandan Uşak Sportif kafilesi bugün Konya'ya gelecek. Sabah saatlerinde Uşak'ta karşılaşmanın son çalışmasını yapacak  Ege temsilcisi öğleden sonra karayolu ile Konya'ya gelecek. Konya'da kampa girecek olan Uşak Sportif, cumartesi günü saat 16.00’da Torku 19 Mayıs Arena'da temsilcimiz karşısında galibiyet arayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri