Selçuk’ta geri sayım

Selçuk Üniversitespor lider Optimum Ankara Kolejliler ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Sarı-mavili ekip lideri yenmenin hesaplarını yapıyor
TB2L B grubunda yarın grubun tek yenilgili lideri Optimum TED Ankara Kolejliler’i ağırlayacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün yapacağı son taktik çalışmanın ardından kampa girecek.  Sarı-mavili ekip ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışı lider karşısında da devam ettirmek istiyor. Selçuk Üniversitespor, zorlu Optimum maçında büyük taraftarını yanında görmek istiyor. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten bu zor maçta en büyük destekçilerinin taraftarlar olduğunu söyleyerek “Konya’da basketbol taraftarı artık Türkiye’nin örnek aldığı gıpta ile izlediği bir spor topluluğu olduğunu kabul ettirmiş durumda. Bu zor maçta tribün için tek dezavantajımız bir kısım öğrencilerimiz yarıyıl tatili nedeni ile kendi şehirlerinde. Ancak Konyalı basketbol severler ile taraftarlarımız bu boşluğu dolduracaklar ve yine takımın kazanması adına en büyük sorumluluğu alacaklar. Bu zor maç için takımımız her türlü çalışmayı yaptı. Yönetim olarak bizde üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak son iki haftadır yakalamış olduğumuz ivmeyi lideride yenerek devam ettirmek arzusundayız” dedi.  
Takım Kaptanı Murat Yolcu ise hafta başından bu yana takım olarak inanmış bir şekilde çalıştıklarının altını çizerek “Maç zor olacak. Ama biz bu rakibi Ankara’da da son saniyelerde elimizden kaçırmıştık. Bu kez yenip rövanşı almak istiyoruz” dedi. T2BL’de 16. hafta bugün oynanacak karşılaşmalara ile başlayacak. Ligde haftanın programı şu şekilde: Bugün, Beykoz- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe-Gelişim Koleji. Yarın: İTÜ- Tenis Eskrim Dağcılık,  Selçuk Üniversitespor- Optimum TED Ankara Kolejliler, Akhisar Belediyespor- Kepez Belediyespor. Pazar: Başakşehir-İstanbulspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri