Selçuk’ta geri sayım

Torku Konya Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıkları için gün sayıyor. Kamp öncesi transferini tamamlayan ve 3 numara transferini de kamptaki duruma göre yapacak olan sarı-mavili ekip yeni sezona umutla bakıyor

Basketbol 1. Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarına başlamak için gün sayıyor. Sarı-mavili ekip geçtiğimiz pazartesi günü toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacaktı ancak çalışmalar cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 1 hafta ertelendi. Torku Selçuk Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

KAMPA TAM KADRO GİRECEK

Ligde gelecek sezon hedefini üst sıralar olarak belirleyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde gelecek sezon takımda oynayacak yabancı isimler taraftarı heyecanlandırıyor. Geçen sezon takımı geç kuran ve ligde sıkıntılı günler geçiren sarı-mavili ekip, bu yıl işi sıkı tutarak kamp öncesi yabancı transferini tamamladı. Selçuk Kartalları bir yerli 3 numarayı kadrosuna katarak transferi tamamlamayı hedefliyor. Sarı-mavililerde yabancı oyunculardan 3 numara(kısa forvet) pozisyonunda oynayan oyuncu bulunmuyor. Selçuk Kartalları’nda bu bölgede Türkmen oyuncu Valentin Pastal bulunuyor. Başkan Hakan Faydasıçok, bu transfer için aceleci olmadıklarını ve yeni sezon hazırlıklarının başlamasından sonra duruma göre 3 numara pozisyonuna transfer edeceklerini söylediTorku Konya Selçuk Üniversitesi geçen sezondan Troy De Vries ve Sean Williams'ı kadroda tutarken, Virtus Roma’dan Josh Mayo, Maccabi Ashdod takımından Richard Thomas Guinn, Oliver Baskets’den Jason Boone ve son olarak TED Kolejliler’den Aleksander Rasic’i renklerine bağladı.Torku Koynu Selçuk Üniversitesi yardımcı antrenörü Barış Özcan, yeni sezonda üst sıraları hedeflediklerini söyledi. Kaliteli bir kadro oluşturduklarını kaydeden Özcan, “Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacağız. İyi transferler yaptığımıza inanıyorum. Bunun yanında geçen sezondan Sean ve Troy gibi oyuncularla yeniden anlaşmak önemliydi, Ligin korkulan bir ekibi olmak istiyoruz. Hedefimiz ligde üst sıralara oynamak. Torku Konya Selçuk Üniversitesi olarak da bunu başaracağımıza olan inancımız tam ”şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri