Selçukta galibiyet hesapları

Balıkesiri mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturan Selçuk Üniversitesi, zirveyi bırakmak istemiyor.

Balıkesir’i mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturan Selçuk Üniversitesi, zirveyi bırakmak istemiyor. Hafta sonu Uşak ile karşılayacak olan temsilcimiz hazırlıklarına dün başladı

 

Best Balıkesir’i mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturan Selçuk Üniversitesi, zirveyi bırakmak istemiyor. Hafta sonu Uşak Üniversitesi ile karşılayacak olan temsilcimiz hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı. Torku Selçuk Üniversitesi kalan 5 maçı da kazanarak normal sezonu lider tamamlamak istiyor. 33. hafta sonunda temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yeniden liderlik koltuğuna yerleşti. Optimum TED Ankara Kolejliler sürpriz yenilgiyle ikinci sıraya indi. Düşme hattı ise iyice karıştı

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde sona doğru yaklaştıkça şampiyonluk ve düşme hattındaki mücadele giderek kızışmaya başladı. Nefes kesen maçların oynandığı 33. hafta sonunda temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bir haftalık aranın ardından yeniden liderlik koltuğuna yerleşti. Gelişim Koleji karşısında sürpriz bir yenilgi alarak şoke olan Optimum TED Ankara Kolejliler ise averajla ikinci basamağa geriledi. İlk iki sırayı en yakından takip eden Genç Telekom kendi sahasında Darüşşafaka’yı farklı mağlup ederek yerini korudu. Maliye Milli Piyango deplasmanda Tire Belediyesi engelini rahat geçerek averajla dördüncü sıraya yerleşti. Vestel de kendi evinde Pertevniyal’i devirerek beşinci basamağa yükseldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda düşme hattındaki Ormanspor’a yenilerek altıncı basamağa kadar geriledi. Final Gençlik ve Akhisar Belediyespor haftayı yenilgiyle kapatmalarına karşın yerlerini korudular. İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazanarak play-off şansını yükseltti. Ligin düşme hattı ise iyice karıştı. Tenis Eskrim Dağcılık’ın son sırada bulunduğu düşme hattında Pamukkale Üniversitesi ve Başkent Gençlik yer alıyor. 45’er puanlı Uşak Üniversitesi Belediye, İstanbulspor, Tire Belediye ve Pertevniyal son haftalara düşme korkusu ile giriyor.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 34. hafta 30 Mart Cuma günü oynanacak Pertevniyal–Tenis Eskrim Dağcılık karşılaşmasıyla başlayacak. Haftanın son maçında ise saat 17.00’da Darüşşafaka–Gelişim Koleji karşılaşacak.TB2L’de haftanın toplu programı şöyle; 30 Mart Cuma 16.00 Pertevniyal–Tenis Eskrim Dağcılık (Ahmet Cömert Spor Salonu) 18.00 Gamateks PAÜ–Final Gençlik (Gümüşler Spor Salonu). 31 Mart Cumartesi 16.00 Başkent Gençlik–Orman (Ankara Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir Basketbol Kulübü–İstanbul Bşb. (Kurtdereli Spor Salonu), 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Tire Belediye (TOBB Spor Salonu),18.00 Akhisar Belediye–Vestel (Akhisar Belediye Spor Salonu),18.00 Gaziantep Bşb.–Genç Telekom (Karataş Şahinbey Spor Salonu) 19.00 Maliye Milli Piyango–Garanti Koza İstanbulspor (Ankara Spor Salonu) 1 Nisan Pazar 15.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Selçuk Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu), 17.00 Darüşşafaka–Gelişim Koleji (Ayhan Şahenk Spor Salonu)

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri