Selçukta galibiyet hesapları

Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi Akhisar maçı hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor
Temsilcimizin tek hedefi kazanmak
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nun 21. haftasında Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Beykoz galibiyeti ile moral bulan Sarı-Mavililerin tek hedefi bu hafta iç sahada yapılacak olan Akhisar Belediye maçında galibiyet almak.
Baş antrenör Halil Üner nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların istekli ve hırslı çalışmaları teknik heyet ve yönetimi mutlu ederken, baş antrenör Halil Üner “Takımdan son derece memnunum. Takımımızın güçlü bir kadrosu var. Bu takımın bu kadroyla başarıya ulaşacağına sonuna kadar güveniyorum. Hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah bu hafta evimizde yapacağımız bu maçta galip gelerek yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz. Çok çalışarak elimizden geleni yaparak inşallah takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu. 
ALT YAPI YEMEKTE BULUŞTU
Öte yandan Selçuk Üniversitesi alt yapı takımlarından küçük erkekler ve genç erkekler takımı sezon sonunda bulundukları kategoride il birincisi oldu. Elde edilen başarı üzerine alt yap takımlarına yönetim tarafından verilen yemekte Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Kürşat Turgut al yapıya büyük önem verdiklerini, başarılarının devam edeceklerini söyledi. Selçuk Üniversitesi’nin gerek alt yapı gerekse de A takımı olarak büyük başarılara imza atacağını söylerken “Biz yönetim olarak sizler için buradayız. Elde ettiğiniz başarılar bizi çok mutlu etti. inşallah daha çok çalışarak daha güzel yerlere geleceğiz” diye konuştu.
Selçuk Üniversitesi Basketbol Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Ali Tuğrul ise sezonun bitimi ile genç erkekler ve küçük erkeklerde Konya birincisi olduklarını söylerken “Oyuncularımızın bu başarılarından dolayı oyuncularımıza yönetimimiz tarafından böyle bir yemek düzenledik. Ayrıca alt yapıda mücadele eden oyuncularımıza yönetimimiz tarafından ödül de verildi. Küçük erkekler takımımız Konya il birincisi olarak 21-27 Mart tarihinde Nevşehir’de yapılacak olan grup elemeleri müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Genç Erkekler takımımız ise aynı başarıyı göstererek 30 Mart 5 Nisan tarihinde düzenlenecek olan Kahraman Maraş’ta yapılacak grup elemelerine katılacak. Bu müsabakalarda her iki takımımızın başarılı olacağına güvenimiz tam. Bu sebeple antrenmanlarımızı artırdık. Antrenmanlarımıza hafta içi her gün devam ediyoruz. Yönetimimize verdiği destekten dolayı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah ilimizi katılacağımız bu müsabakalarda en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri