Selçukta Derebağ dönemi

Olağan üstü genel kurul gerçekleştiren Selçuk Üniversitesinde başkanlığa İşadamı Yunus Derebağ getirildi.

Olağan üstü genel kurul gerçekleştiren Selçuk Üniversitesi’nde başkanlığa İşadamı Yunus Derebağ getirildi. Temsilcimiz, Lig’in 35. haftasında yarın Maliye Milli Piyango’yu konuk edecek

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde olağanüstü genel kurul yapılırken, başkanlığa başarılı işadamı Yunus Derebağ getirildi. Takımın adım adım şampiyonluğa ilerlediği bu dönemde genel kurul yapıp yönetimini güçlendiren ve yeni bir sinerji oluşturan sarı-mavili ekip iki sezondur kıl payı kapısından döndüğü Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon adını yazdırmak amacında. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Derebağ, “Ligde son 4 haftaya giriliyor ve takımımız lider durumda. İnşallah 2’si içeride, 2’si de deplasmanda olmak üzere oynayacağımız 4 maçta alacağımız sonuçlarla normal sezonu lider tamamlayacağız. Ardından da play-off serilerini başarıyla atlatıp adımızı Beko Basketbol Ligi’ne yazdıracağız. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte son düzlükte takımı en iyi şekilde idare edeceğimize ve şampiyonluğa giden yolda Torku Selçuk Üniversitesi’ne katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Yeni dönem camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Selçuk Üniversitesi, ligin 35. haftasında yarın Maliye Milli Piyango’yu konuk edecek. Uşak Üniversitesi Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle zirveye tutunan sarı-mavililer, kendi salon ve seyircisi önünde kazanarak önemli bir engeli daha geride bırakmak istiyor. Önemli bir eksiğin bulunmadığı Selçuk Üniversitesi, dün başladığı hazırlıklarını bugün tamamlayarak zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Selçuk Üniversitesi, Maliye Milli Piyango ile yarın saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Ayrıca ligin 35. haftası bugün oynanacak Final Gençlik-Pertevniyal ve Orman-Gamateks Pamukkale Üniversitesi maçları ile başlayacak. Ligin 35. haftası yarın oynanacak 8 karşılaşma ile tamamlanacak. Maçların programı ise şöyle: 14.00:

Tenis Eskrim Dağcilik-Akhisar Belediye, 15.00:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Uşak Üniversitesi Belediyespor, 16.00:

Selçuk Üniversitesi-Maliye Milli Piyango, 17.00:

Garanti Koza İstanbulspor-Optimum TED Ankara Kolejliler, 18.00:

Genç Telekom-Başkent Gençlik, 18.00:

Tire Belediye-Gelişim Koleji, 18.30:

Vestel-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, 19.00:

Gaziantep büyükşehir Belediyesi-Darüşşafaka.

Maliye Milli Piyango maçının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ahmet Kandemir; “Uşak Üniversitesi karşısında zorlanmamıza rağmen salondan istediğimiz sonuçla ayrıldık. Artık bu maç geride kaldı. Yarın kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Hedefimiz bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek” dedi.

ÜNİVERSİTE AVERAJLA LİDER

Öte yandan Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 34. hafta tamamlanırken, Selçuk Üniversitesi averajla liderliğini sürdürdü. Selçuk Üniversitesi, deplasmanda Uşak Üniversitesi Belediyespor’u 104-89 yenerek puanını 61’e çıkardı ve bu haftayı da averajla liderlik koltuğunda geçti. Optimum TED Ankara Kolejliler ise sahasında Tire Belediyesi’ni 94-66’lık skorla geçti. Başkent temsilcisi, 27 galibiyeti sonrasında puanını 61’e çıkartırken, haftayı averajla 2. sırada tamamladı ve zirve takibini sürdürdü.

Ligin 34. haftasında alınan sonuçlar şöyle: Pertevniyal–Tenis Eskrim Dağcılık: 89-68, Gamateks Pamukkale Üniversitesi–Final Gençlik: 83-92, Başkent Gençlik–Ormanspor: 70-75, Best Balıkesir Basketbol–İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 81-88, Optimum TED Ankara Kolejliler - Tire Belediyesi: 94-66, Akhisar Belediyesi–Vestel: 68-71, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi–Genç Telekom: 68-80, Maliye Milli Piyango–Garanti Koza İstanbulspor: 82-69, Uşak Üniversitesi Belediyespor–Selçuk Üniversitesi: 89-104, Darüşşafaka-Gelişim Koleji: 72-68.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri