Selçuk’ta arayış sürüyor

İstanbul galibiyeti ile moral bulan Selçuk Üniversitespor’da antrenör arayışları sürüyor. Başkan Turgut "Gündemimizde Türkiye liglerinin başarılı antrenörleri var. Bu konuda aceleci davranmak istemiyoruz" dedi
TB2Lde arka arkaya aldığı şok yenilgiler ile camiayı üzen Torku Selçuk Üniversitesi'nde İstanbulspor karşısında alınan farklı galibiyetin ardından yönetim ve icra kurulu toplandı. Başkan Turgut antrenör konusunda da yönetim olarak arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Gündemimizde Türkiye liglerinin başarılı antrenörleri var. Bu konuda aceleci davranmak istemiyoruz" dedi Başkan ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut hesapta olmayan yenilgilerin ardından takımın İstanbulspor karşısında sergilediği mücadeleci oyun ve alınan galibiyetin güzel bir teselli kaynağı olduğunu ifade etti.
Başkan Turgut antrenör konusunda da yönetim olarak arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Gündemimizde Türkiye liglerinin başarılı antrenörleri var. Bu konuda aceleci davranmak istemiyoruz. Ama elbette bizim sezon başı hedefimiz olan Beko Basketbol ligine çıkmamız için tecrübeli bir ismi takımın başına getirmek istiyoruz. Bu nedenle de yönetim ve icra kurulu üyelerimiz ile hafta başında yeniden bir araya geldik. Kulübümüzün maddi ve manevi yönden geleceği adına en iyisini yapmak istiyoruz. Hata yapmayacağız" dedi.
Öte yandan İstanbulspor maçının ardından verilen izin sona erdi. Sarı-mavili oyuncular bugün Konya’da bir araya gelerek hafta sonu İstanbul’da oynanacak olan zorlu Başakşehir maçı için hazırlıklara başladılar. 3 haftalık yenilgi serisinin ardından sahasında İstanbulspor'u 31 sayı farklı mağlup eden ve galibiyet özlemini dindiren sarı-mavililer moral buldu. Temsilcimizde hedef ilk yarının kalan 5 maçını da kayıpsız geçmek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri