Selçukta Ahmet Kandemir sesleri

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi antrenör Ahmet Kandemir ile masaya oturdu
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi antrenör Ahmet Kandemir ile masaya oturdu. Her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilen Antrenör Kandemir’in resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydelidi. Sarı-mavili ekip bir taraftan elde ettiği tarihi başarının keyfini çıkarırken bir diğer taraftan da 13. galibiyetinin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta sonu evinde Darüşşafaka’yı mağlup ederek zirveye yerleşen Selçuk Üniversitesi’nde ayaklar yere değiyor. 12’de 12 yapan temsilcimiz ligin 22. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam eden sarı-mavililer haftanın son çalışmasını yarın yapacak ve Cuma sabahı İstanbul’a giderek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak.
Hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürecek olan temsilcimizde hedef İstanbul deplasmanından da galibiyetle dönerek liderlik koltuğunu bırakmamak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Antrenör Halil Üner’in devrettiği 8 maçlık galibiyet serisi bayrağını başarı ile taşımaya devam eden ve bunu 12 maça çıkaran yardımcı antrenör Semih Uslu, aldıkları galibiyetlerle zirvenin sahibi olduklarını söyledi. Kendileri için önemli olanın bu başarıyı sezon sonuna kadar devam ettirmek olduğunun altını çizen Uslu; “Bu nedenle rehavete kapılmadan her maçımıza ayrı bir önem veriyor ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Ayaklarımız yere değiyor. Önemli olan sezon sonunda bayrağı göğüslemektir. Tek hedefimiz bu ve bunun için çalışmalarımızı büyük bir ciddiyetle devam ettiriyoruz. Bu güne kadar oldukça zorlu maçlar oynadık ve bundan sonra da daha da çekişmeli maçlar bizi bekliyor. Lig’de kolay maç yok. Tek hedefimiz kalan maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
Ligin 22. haftasında oynanacak olan karşılaşmaların program ise şöyle: Final Gençlik-Gelişim Koleji, Tenis Eskrim Dağcilik-Tire Belediye, Genç Telekom-Maliye Milli Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Selçuk Üniversitesi, Vestel-Garanti Koza İstanbulspor, Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Akhisar Belediye, Başkent Gençlik-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Orman-Optimum TED Ankara Kolejliler, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Uşak Üniversitesi Belediyespor, Darüşşafaka-Pertevniyal.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri