Selçukspor'da parola değişti

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Selçukspor rota değiştirdi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Konya'nın en köklü amatör takımlarından olan Selçukspor, ligde oynadığı ilk 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Ligde oynadığı 4 maçta; 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Selçukspor topladığı 1 puanla ligde -3 averajla son sırada yer alıyor. Sezona şampiyonluk hedefiyle yola çıkan sarı-lacivertlilerin öncelikli hedefi alt sıralardan kurtulmak.

17 TRANSFER YAPTI

Son 2 sezonda şampiyonluğu kılpayı kaçırarak Bölgesel Amatör Lig'in kapısından dönen Selçukspor'da işler yoluna gitmiyor. Süper Amatör Lig'in tek gençlik takımı olan Selçukspor sezona  şampiyonluk parolasıyla çıkarak 17 ismi kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler; Fevzi Erçin yönetiminde ligin ilk maçında Yeni Emirgazi Belediyespor'a 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Selçukspor, evinde ağırladığı Seydişehir Belediyespor maçına kaleci antrenörü Ayhan Sarısaç yönetiminde çıktı ve rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Alınan Emirgazi mağlubiyetinin ardından Fevzi Erçin ile yolları ayıran Selçukspor yönetimi takımın başına pro lisanslı Ömer Zengin'i getirdi. Zengin ile kan değişikliğine giden Selçukspor umduğunu bulamayarak Ömer Zengin yönetiminde çıktığı 2 maçta da mağlup oldu. Ömer Zengin'in takımın başında ilk kez çıktığı maçta  Selçuklu Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Selçukspor, Karapınar Belediyespor'a ise 2-1 mağlup oldu. Selçukspor aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir attı.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri