Selçukspor'da moraller yerinde

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Saiteli Kadınhanı Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Lig'deki ilk galibiyetini elde eden Selçukspor, haftasonu evinde ağırlayacağı Beyşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Saiteli Kadınhanı Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Lig'deki ilk galibiyetini elde eden Selçukspor, haftasonu evinde ağırlayacağı Beyşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Dumlupınar Sahası'nda gerçekleşen antrenman iki grup halinde yapılan düz koşu ile başladı. Taktiksel çalışmanın ardından sona eren antrenmanda futbolcuların oldukça moralli olduğu gözlemlendi.

POZİSYONLARI GOLLE SONUÇLANDIRDIK

Saiteli Kadınhanı Belediyespor karşılaşması ile Selçukspor'un başında 3.resmi maçına çıkan Ömer Zengin alınan galibiyetle ilk 3 puan sevincini yaşadı. Deneyimli teknik adam alınan galibiyeti değerlendirerek, "Takımın başında 3.kez bir maça çıktım. Diğer 2 maçtan sahadan yenilgi ile ayrıldık. Çok gol pozisyonu bulduk ama atamadık. Kadınhanı maçında  pozisyonları iyi değerlendirdik golleri bulmayı başararak 3 puana uzanan taraf olduk" dedi.

TEK AMACIMIZ 3 PUAN

Takımın kapasitesinin üst düzey olduğunu belirten Ömer Zengin, "Takımımız çok iyi. Eğer daha çok çalışırsak daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.Takım gol attıkça kendine güveni geliyor. Haftasonu Beyşehir ile oynayacağız. Beyşehir'de iyi bir takım.  Daha yukarılara tırmanmak istiyorsak Beyşehir'i yenmeliyiz. Tek amacımız Beyşehir karşısında 3 puanı almak" sözlerini kullandı.

HEDEF ÜST SIRALAR

Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay ise Kadınhanı karşısında alınan 3 puandan ötürü teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti. Takımın oynadığı diğer karşılaşmalara oranla daha iyi bir futbol sergilediğini kaydeden Başkan Renklibay, Beyşehir Belediyespor'u yenerek üst sıralara yükselmek istediklerini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri