Selçukspor şahıs değil, gençlik kulübüdür

Futbol Birinci Amatör Küme A grubunda liderlik koltuğunu ele geçiren Selçukspor’da moraller İçeri Çumra Belediyespor antrenörü Cumhur Albaş’ın bir televizyon programındaki yaptığı açıklamalar nedeniyl
Futbol Birinci Amatör Küme A grubunda liderlik koltuğunu ele geçiren Selçukspor’da moraller İçeri Çumra Belediyespor antrenörü Cumhur Albaş’ın bir televizyon programındaki yaptığı açıklamalar nedeniyle bozuldu. Geçtiğimiz hafta sonu iki ekip Şehit Muharrem Samur sahasında karşı karşıya geldi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçın ilk yarısını konuk ekip İçeri Çumra Belediyespor 2-0 önde tamamladı. 2. yarıda ise Selçukspor attığı 3 golle maçı kazanmasını bildi. Selçukspor kazandığı bu maçla zirveyi rakibinden devraldı.
İçeri Çumra antrenörü Cumhur Albaş’ın yaptığı açıklamaların kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Grupta mücadele ettiğimiz rakiplerimizden İçeri Çumra Belediyespor antrenörü yayınlanan bir TV programına konuk olmuş ve yaptığı açıklamalar bizleri derinden yaralamıştır. Bu spor adamı televizyonda öyle bir açıklama yapıyor ki inanamazsınız.  Hedeflerinin 3. lig olduğunu ve hakemlerin belediye takımlarına şahıs takımlarından biraz daha fazla destek olmaları gerektiği fikrini savundu ve ortaya attı. Bir spor adamı böyle bir istekte bulunabilir mi? Şahıs kulübü diye bahsettiği kulüp Türkiye’nin en eski amatör takımı ve gençlik kulübüdür. Ayrıca şahsa ait değildir. Herkes gençlik kulüplerinin nasıl sıkıntılarla ligde mücadele ettiğini çok iyi bilir. Belediye kulüpleri ise her imkana sahiptir. Böyle bir spor adamı bu açıklamaları yapmak yerine elindeki imkanları kullanarak daha iyi işler yapması gerekir. Bu durum bizi çok üzmüştür” diye konuştu.
Hedeflerinin Süper Gruba yükselmek olduğunu söyleyen Zahir Renklibay önlerinde final niteliğinde bir maç olduğunu ve bu maçı kazanarak rahatlamak istediklerini ifade etti. Renklibay, “ Hafta sonu Ladikspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz kümede kalma mücadelesi biz ise Süper Gruba yükselme mücadelesi veriyoruz. İki takım açısından da zor bir maç olacak ancak biz kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” diye konuştu.
SELÇUKSPOR’DAN EKREM ÇOŞKUN’A TEŞEKKÜR
Selçukspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay kendilerine destek olan Ekrem Coşkun’a da teşekkür etti. Renklibay, “ Ekrem Coşkun arkadaşımıza bizlere verdiği yemekten dolayı teşekkür ediyorum. Sağolsun kendisinden kulüp olarak bir istekte bulunsak. Bizleri kırmadı ve destek oldu. Kendisine bu konudan dolayı minnettarım. Gençlik kulüplerinin bu tip spor adamlarına sporsever insanlara ihtiyacı vardır. Bu tarz kişilere sahip çıkmalıyız. Kendisine bir kez daha desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri