‘Selçuklu’yu yıldızı parlayan ilçe yaptık’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi tarafından son 5 yılda ilçeye kazandırılan eser ve hizmetleri “Türkiye Yüzyılına Selçuklu İmzası” sloganıyla gerçekleştirilen programda kamuoyu ile paylaştı.

Ahmet Pekyatırmacı, “Bundan yaklaşık 5 yıl önce, vatandaşlarımızın teveccühüyle iş başına gelmiştik. 5 yıl önce, gönül belediyeciliği ilkesiyle çıktığımız bu yolda birbirinden önemli projeler, yatırımlar ve çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

Kadim medeniyetten aldıkları güçle, hep birlikte, Selçuklu’yu yıldızı parlayan bir ilçe yaptıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Gerçek belediyeciliği birlikte başardık. Şimdi ise Selçuklumuz için yine gönül belediyeciliği ilkesiyle, aynı inanç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan, bahanelere sığınmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Selçuklumuzu daha da ileriye taşıyarak belediyecilik hizmetlerimizi hep birlikte hem Türkiye’nin örnek alacağı hem de Dünya’nın örnek alacağı hizmetlerle taçlandıracağız. Hemşehrilerimizin memnuniyeti ve hayır dualarından aldığımız güçle inşallah çok daha güzel işler başaracağız. Bugün burada, ‘Türkiye Yüzyılına Selçuklu İmzası’ programımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için kıymetli protokolümüze ve değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SELÇUKLU BUGÜN ÇOK DAHA GÜZEL

Selçuklu’nun 5 yılda çok önemli hizmetler kazandığını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Mutluluğumuz şu, bıraktığımız Selçuklu bugün 5 yıldan çok daha güzel, çok daha iyi hizmetler aldı. Hizmet çıtası çok daha yükseldi. Ama biz asla yeter tamam diyen insanlar olmadık. Şimdi yeni dönemde yeni şeyler söyleyerek hemşerilerimizin karşısında olacağız. Bu dönemde 2 temel önceliğimiz var, dirençli bir şehir oluşturmak. Bunun için iklim değişikliğinin etkilerini ortadan kaldıracak, iklim değişikliğinin etkilerinin hemşerilerimiz tarafından az hissedileceği, sorunları çözecek projeler üretmek, ikinci önemli konu ise kentsel dönüşüm yaparak özellikle şehrimizin yapı stoğunu yenilemek için çalışmalar yapmak. Bunu nasıl yapacağız? Bunu yine hep birlikte yapacağız. Biz bu işleri yaparken 2 şeyi asla ihmal etmedik. Bir vatandaşlarımızın gönlünde taht kuracak gönül belediyeciliğini, 2 kardeşlik hukukunu ve birlikte çalışma kültürünü artırarak geliştirmeyi asla ihmal etmedik. İnşallah bu dönemde de güçlü Konya için bir adım daha diyerek yola

Konya’nın geçmişten bugüne güzel işleri başardığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Angı ise “Uyumlu ekip, birlikte yol yürümek ve bereketli sonuçları elde etmek. Bunun kıymetini biliyoruz ve 31 Mart akşamında da inşallah Cumhur ittifakı olarak liderlerimizin işaret ettiği istikamette tümünde, tüm adaylarımızda ipi göğüslemek ve hizmeti devam ettirmek, bir intihaya uğratmamak. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri