Selçuklu’ya başkandan moral ziyareti

Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 8. haftasında kendi sahasında gurubun lideri Samsun Anakent takımını konuk edecek.

Gurubun en iddialı takımları arasında yer alan Samsun ekibi ile oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarının kendi tesislerinde sürdüren Selçuklu Belediyesi takımında hafif sakatlıkları bulunan Ersin ve Kağan antrenmanlara katılamadı. Maça çıkıp çıkmayacakları ise maç günü belli olacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri takımın antrenmanını izleyerek teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi. Antrenman sonrası takıma tatlı ikram eden mavi beyazlı yöneticiler Samsun maçı öncesi takıma moral verdi.

Kulüp Başkanı A. Ziya Yalçınkaya takımın ligde şu ana kadar ki performansından, oyuncuların mücadelesinden, saha içindeki ve saha dışındaki durumundan son derece memnun olduklarının belirterek, sezonu en iyi şekilde bitireceklerine inandıklarını söyledi. Başkan Yalçınkaya, "Sezon başından bu yana çıktığımız 7 maçtan 5 galibiyet çıkardık. Takım olma yolunda önemli bir mesafe aldık. Bu hafta gurubun lideri olan Samsun Anakent takımı ile kendi sahamızda karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşma bizim için çok kritik bir öneme sahip. Hem lideri yenerek guruptaki iddiamızı ortaya koyacak hem de takım olma yolunda konumumuzu belirleyecek bir maça çıkacağız. Bu maçın son derece zor olduğunu biliyoruz ama sizleri tanıyor ve inanıyoruz. Bu nedenle bu karşılaşmada en iyi şekilde mücadele ederek arzu ettiğimiz sonuca ulaşacağımıza kuşkumuz yok. Samsun iyi takım oluşturdu ve güçlü bir ekip. Ancak biz yönetim olarak sizi tanıyor ve her birinizin ne kadar iyi oyuncular olduğunuzu biliyoruz. Saha içindeki durumunuz kadar saha dışında da ilişkileriniz ve davranışlarınızdan son derece memnunuz ve taktirle karşılıyoruz. Gerek sizlerin gerekse bizlerin bu birlikteliği bizi sezon sonunda mutlu sona götürecek. Buna yürekten inanıyor ve hepinize bu zorlu mücadelede başarılar diliyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri