Selçuklu'ya 8 yeni suni çim saha

Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 8 adet yeni suni çim sahanın temeli törenle atıldı
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 8 adet yeni suni çim sahanın temeli törenle atıldı.
Mehmet Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen temel atma törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, davetliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Başkan Uğur İbrahim Altay, belediye olarak göreve geldikleri günden bugüne spora önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Bugün 4 ayrı mahalle ve 4 ayrı okulda toplam 8 suni çim sahanın temelini atarak bu yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız yatırımlarla spor alt yapısına büyük katkı sağladığımızı düşünüyorum. Geçen yıl 5 adet spor salonunun temelini attık ve birini hizmete açtık. Geri kalan 4 tanesini ise yılbaşı itibariyle hizmete açacağız. Artık mahallelerde vatandaşlarımız daha sağlıklı ve kaliteli mekanlarda spor yapabilecek. Biz belediye olarak Türkiye'nin en büyük amatör spor kulübüne sahip belediyelerden biriyiz. Şu an lisanslı toplam 3 bin 500 sporcumuz bulunuyor. Bu sporcuları milli takımlara kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün temelini atacağımız 8 suni çim saha 120 günde tamamlanacak ve 850 bin liraya mal olacak" dedi.
Konuşmaların ardından Selçuklu ilçesine yaptırılacak 8 adet suni çim sahanın temeli, protokol üyelerinin butona basmasıyla atıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri