Selçuklu’nun yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Selçuklu Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel düzenlenen ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen ‘Kur’an Öğreniyorum Yarışması’nda dereceye girenler düzenlenen program ile ödüllerine kavuştu.

Kur’an öğrenmenin önemine değinen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Yarışmaya katıldıkları için, Kur’an'la meşgul oldukları için ve burada böyle güzel bir neticeyle de elde ettikleri için öncelikle hepsini tebrik ediyorum. Gönlümüzde hepsi birinci. Bir sıralama yapıyoruz ama bu yarışmanın olağan akışı gereği. Asıl önemli olan onların Kur’an ile meşgul olmaları ve böyle bir yarışmaya dahil olmuş olmaları. O yüzden

hepsini ben ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tabii çocuklarımızla birlikte siz ailelerini tebrik ediyorum. 6 bin 500 gencimizin burada Kur'an Öğreniyorum programına katılmış olmasa hakikaten bizi mutlu ediyor, gururlandırıyor. Çünkü arzumuz gençlerimizin küçük yaştan itibaren Kur'an'la birlikte olmaları, Kuran'la sürekli meşgul olmaları ve Kuran'dan ilham almaları. Bu manada ben bütün ekip arkadaşlarıma da böyle bir programı gerçekleştirdikleri, bunun için emek ve çaba sarf ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda da biz bu programı en iyi şekilde devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri