Selçuklu’nun takımları dolu dizgin

Selçuklu Belediyespor’un futbol, basketbol ve hentbol takımları haftayı galibiyetle kapattı.

HENTBOL SÜPER LİGE KOŞUYOR
Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor  kendi evinde oynadığı maçta en yakın takipçisi İzmir Göztepe’yi 31-29 yendi. Mavi-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle zirve takibini sürdürerek süper yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti. Selçuklu Belediyespor sezonun en kötü oyununu oynamasına rağmen karşılaşmanın ilk yarısını 16-14 önde kapatırken maçı 31-29 kazandı.

POTADA İLK GALİBİYET
Basketbol 3. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini dün sahasında oynadığı Düzce Belediyespor karşısında aldı. Mavi-beyazlı ekip rakibini 69-60 yenerek 2 puanı hanesine yazdırdı. Selçuklu Belediyespor 3. Lige Tire deplasmanında aldığı yenilgi ile başlamıştı. Mavi-beyazlı ekip bu galibiyetle Tire yenilgisini telafi ederek moral buldu.  

FUTBOLDA LİDER SELÇUKLU
Amatör Küme Süper Grupta lider olan Selçuklu Belediyespor dün oynadığı erteleme maçında Muhasebe Gençlerspor’u 1-0 yenerek liderliğini devam ettirdi. Mavi-beyazlı ekip geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lige tekrar yükselmenin hesaplarını yapıyor. Selçuklu Belediyespor Muhasebe Gençlerspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 46 yaptı ve Akşehir Belediyesi Kültürspor ile arasındaki puan farkını korudu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri