Selçuklu’nun sporcuları milli takımda

Selçuklu Belediyespor Kulübünün başarılı sporcuları Dürdane Altunel ve Talha Bayram Milli takımla hazırlıklarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyespor Kulübünün başarılı sporcuları Dürdane Altunel ve Talha Bayram Milli takımla hazırlıklarına devam ediyor. Dürdane Altunel büyükler tekvando milli takımı ile uzun süredir Konya da yapılan kampta çalışmalarını sürdürürken, Talha Bayram ise genç Milli takımın kampının gerçekleştirildiği Ankara da hazırlanıyor.

Başarılı sporcular 8-9 Şubat tarihleri arasında İsveç de gerçekleştirilecek Open Turnuvasında Milli formayla mücadele edecek. Gençler kategorisinde bulunan Talha Bayram +78 kiloda, büyükler kategorisinde yer alan Dürdane Altunel ise 57 kiloda ülkemizin başarısı için ter dökecek. Milli takımlarımız hazırlıklarını yarın tamamlayacak ve 6 Şubat tarihinde İsveç'e hareket edecek.

Yıldızlar ligine katılacaklar

Selçuklu Belediyespor Kulübünde spor yapan yıldızlar kategorisinde yer alan yıldız tekvandocular ise 20-24 Şubat tarihleri arasında Yozgat da gerçekleştirilecek Anadolu Yıldızlar Ligine katılacaklar. 28-29 Ocak tarihlerinde ilimizde yapılan 6 kulübüpten 60 sporcunun mücadele ettiği Konya yıldızlar seçmesinde mavi beyazlı kulüpten birinci olarak Yozgat'a gitmeye hak kazanan sporcular; 44 kg Ayşenur Özcan, 51 kg Makbule Sarı, 59 kg Duru Erol Koyuncu, +59 kg Ayşe Sena Aytürk, 33 kg Faik Özdemir, 61 kg Alperen Çağdaş, +65 kg A. Talha Danış. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, İsveç'e giden Milli sporcular Talha Bayram ile Dürdane Altunel ile Yozgat'a giden yıldız sporcularımıza çıkacağı maçlarda başarı diledi. Tüm sporcularının en iyi şekilde mücadele ederek başarılı sonuçlar alacağına inandığını belirten Başkan Aksoy, sporcuların antrenörleri ve ailelerine de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri